Meld u aan voor de Collin EK-poule

Bent u naast een fanatieke Collin-investeerder ook een enthousiaste fan van het Nederlands elftal? Dan is dit uw kans! Dankzij Collin’s sponsoring kunt u gratis deelnemen aan het EK-spel via de Scorito-app. Via deze app kunt u samen met andere Collin- investeerders, ondernemers en intermediairs de wedstrijden van het EK voorspellen. De deelnemer die de wedstrijden het beste voorspelt, wint levenslangs 100% korting op de beheervergoeding bij nieuwe investeringen!

Actievoorwaarden:

  • Om een prijs te verzilveren dienen de winnaars contact op te nemen met onze servicedesk via info@collincrowdfund.nl. Pas vanaf het moment dat er contact is opgenomen met de servicedesk hebben wij de mogelijkheid om de gewonnen korting toe te kennen op toekomstige investeringen.
  • De kortingen van alle prijzen gelden bij alle crowdfunding investeringskansen (zowel Direct als Maatwerk) gedurende de aangegeven periode.
  • De korting wordt berekend over het standaard tarief van de beheervergoeding. Indien u door middel van ons loyaliteitsprogramma reeds een gelijke of hogere korting heeft opgebouwd dan geldt er geen aanvullende korting. Deze twee kortingen tellen niet bij elkaar op.
  • De tijdelijke kortingen van prijs 2 t/m 25, gelden voor alle terugbetalingen voortvloeiend uit investeringen gedaan na het winnen van de prijs en voor het starten van het WK 2026. Dus als u een week voor de start van het WK van 2026 nog investeert ontvangt u gedurende de gehele looptijd (dus ook na het WK van 2026) over deze investering de gewonnen korting op de beheervergoeding. Voor investeringen die zijn gedaan voor het winnen van de prijs wordt geen korting berekend. Voor investeringen gedaan na de start van de WK van 2026 vervalt de korting.
  • Er zal in de EK-poule door Collin medewerkers strijdlustig worden meegestreden voor de eer, maar niet voor de prijzen. Indien er een medewerker in de top 25 eindigt dan zal nummer 26 meedelen in de prijzen.