PR pakketten

Met een crowdfinance campagne creëert u een momentum om het verhaal áchter uw groeiplannen, serieuze ambities of succes te delen met de buitenwereld. Collin Crowdfund helpt u graag om dat momentum optimaal te benutten met een PR pakket.
Aandacht in de pers vergroot de naamsbekendheid van uw onderneming en kan de omzet bevorderen. Op de pagina ‘Ondernemers in het nieuws’ ziet u voorbeelden van artikelen van onze klanten.

Collin Crowdfund biedt haar klanten 2 PR pakketten aan. Hieronder leest u de verschillen tussen de pakketten.

Exposure pakket

– Persbericht: Samenstelling van een persbericht na uw crowdfinance campagne. De ervaring leert dat direct na een succesvolle funding het beste moment is voor het zoeken van de publiciteit. Het succesverhaal werkt dan als katalysator voor de publiciteit. Het betreft een namens de onderneming en Collin gezamenlijk uitgebracht bericht.
– Afstemming: Onze externe communicatie adviseur schrijft de tekst van het persbericht op basis van de pitch van uw leningaanvraag. Deze tekst ontvangt u altijd ter goedkeuring voordat het persbericht naar de pers wordt verstuurd.
– Perslijst: Samenstellen van de perslijst: Er wordt een inschatting gemaakt van de te bereiken doelmedia. Bijvoorbeeld een mix van regionale media en vakpers (vakpers gericht op het MKB, plus specifieke vakpers gericht op de sector waarin uw onderneming opereert).
– Verzending: verzending van het persbericht naar de media in de perslijst.
– Persoonlijke benadering media: Onze externe communicatie adviseur neemt persoonlijk contact op met de top 3 media waar het bericht het best bij aansluit.
– Monitoring: Onze externe communicatie adviseur houdt bij welke online en offline media aandacht hebben besteed aan het nieuws.
– Social media: Collin zal de publicaties actief promoten via de eigen website en social media (Facebook, LinkedIn en Twitter) en daarmee het bereik extra vergroten.
– Livegang en geslaagde funding: Wanneer de lening live gaat op ons platform zal Collin berichten (+foto/filmpje) plaatsen op de social media kanalen en bij volschrijving van de lening wordt er een felicitatiebericht op de social media geplaatst. Voor het felicitatiebericht vraagt onze servicedesk u hiervoor een mooie foto aan te leveren.

De kosten voor het exposure pakket bedragen € 390,- (exclusief BTW) en worden ingehouden op de uitbetaling van de lening.

Tijdelijk neemt Collin deze kosten voor zijn rekening.

Maatwerk PR pakket

– Persbericht: Samenstelling van een persbericht voorafgaand, tijdens of na uw crowdfinance campagne. Overleg bij afname over de gewenste timing met uw Crowdfund Coach, zodat onze externe communicatie adviseur tijdig contact met u op kan nemen. De ervaring leert dat direct na een succesvolle funding het beste moment is voor het zoeken van de publiciteit. Het succesverhaal werkt dan als katalysator voor de publiciteit.
– Afstemming: in overleg met u en Collin stemt onze externe communicatie adviseur het concept persbericht af; het betreft een namens de onderneming en Collin gezamenlijk uitgebracht bericht.
– Perslijst: Samenstellen van de perslijst: in overleg met u wordt een inschatting gemaakt van de te bereiken doelmedia. Bijvoorbeeld een mix van regionale media, vakpers (vakpers gericht op het MKB, plus specifieke vakpers gericht op de sector waarin uw onderneming opereert) en landelijke media.
– Verzending: verzending van het persbericht naar de media in de perslijst.
– Persoonlijke benadering media: Onze externe communicatie adviseur neemt persoonlijk contact op met de 6-8 meest relevante media waar het bericht het best bij aansluit.
– Behandeling mediaverzoeken: Onze externe communicatie adviseur behandelt binnenkomende mediaverzoeken met als doel extra publiciteit te genereren.
– Voorbereiding interviews: Eventuele interviews spreekt onze externe communicatie adviseur telefonisch met u door.
– Monitoring: Onze externe communicatie adviseur houdt bij welke online en offline media aandacht hebben besteed aan het nieuws.
– Social media: Collin zal de publicaties actief promoten via haar eigen website en social media (Facebook, LinkedIn en Twitter) en daarmee het bereik extra vergroten.
– Livegang en geslaagde funding: Wanneer de lening live gaat op ons platform zal Collin berichten (+foto/filmpje) plaatsen op de social media kanalen en bij volschrijving van de lening wordt er een felicitatiebericht op de social media geplaatst. Voor het felicitatiebericht vraagt onze servicedesk u hiervoor een mooie foto aan te leveren.

De kosten voor het maatwerk PR pakket bedragen € 1.350,- (exclusief BTW) en worden ingehouden op de uitbetaling van de lening.

Lenen bij Collin

100% succesvol gefund
Hulp Crowdfund Coach
Korte doorlooptijd

Introductie lenen

Collin lenen video

Blijf op de hoogteJa, ik wil ook nieuwe lening alerts ontvangen!

Heeft u vragen?

Voor een snel antwoord op uw vraag, kijkt u bij de Veelgestelde vragen.

Vindt u daar uw antwoord niet? Neemt u dan contact op met onze servicedesk. Wij helpen u graag verder!

Contactgegevens

E-mail: info@collincrowdfund.nl

Telefoon:
085 - 401 65 46

Bereikbaarheid:
Werkdagen van 9 - 21 uur.