Tilburg Nieuws 21-08-2017

De Beren bezorgrestaurants komen naar Tilburg

Tilburg krijgt er een nieuw bezorgrestaurant bij: De Beren. Franchiseformule De Beren bestaat al ruim 30 jaar en staat bekend om de vers bereide maaltijden met een goede prijs en een snelle bezorging. De klant heeft een ruime keuze uit diverse gerechten zoals verse salades, burgers van de grill maar ook biefstuk en zalm. De Tilburgse onderneemster Angenel Maas start met veel enthousiasme een vestiging van De Beren bezorgrestaurants in Tilburg. 

De financiering voor het verbouwen en inrichten van het bezorgrestaurant is gedeeltelijk verkregen door een succesvolle crowdfund campagne via Collin Crowdfund. 

Uit eten, maar dan vanuit huis 
Het overgrote deel van de bezorgrestaurants in Tilburg bezorgt shoarma en pizza’s,’ vertelt Angenel Maas. ‘Wij willen niet het zoveelste bezorgrestaurant zijn. Wij willen een welkome toevoeging zijn aan de bestaande bezorgrestaurants en een perfecte kwaliteit én service leveren. De Beren streeft ernaar om binnen 30 minuten een vers bereide, warme maaltijd bij haar klanten te bezorgen. Wij willen het gevoel creëren dat je uit eten bent geweest, maar dan vanuit huis! Binnenkort zie je onze koeriers met de opvallende berenhelmen door heel Tilburg rijden.

Op de menukaart van De Beren bezorgrestaurants staat voor elk wat wils. Van de beroemde spare ribs, saté en burgers tot diverse salades, zalm, biefstuk van de grill, budget menu’s maar ook nagerechten.