Beleggersfair 17-09-2017

Beste Crowdfundplatform: Collin Crowdfund?

Tijdens één van de plenaire sessies onder leiding van Diana Matroos, zullen wederom de Cashcow Awards uitgereikt worden. Eén van de genomineerden is Collin Crowdfund. Zullen zij er met de prestigieuze award vandoor gaan? U kunt nog stemmen!

Beste CrowdfundplatformDe Cashcow Awards zijn een initiatief van het multimediale platform Cashcow, het magazine Cash en beleggersclub Bull Up. Hun lezers en leden bepalen wie de beste financials van 2017 zijn en daarmee een heuse Cashcow Award in ontvangst mogen nemen op 17 november in de Beurs van Berlage.

Collin Crowdfund
In de categorie ‘Beste Crowdfundplatform’ zijn Collin Crowdfund, Duurzaaminvesteren en NPEX genomineerd. Vorig jaar won Collin Crowdfund de award in deze categorie. Zullen zij er dit jaar opnieuw met de prijs vandoor gaan? Jan-Willem Onink, commercieel directeur van Collin Crowdfund gaf zijn reactie in de vorm van een videoboodschap. Bekijk de video hieronder.

Stemmen op de genomineerden kan tot 16 oktober, en wel hier. U maakt dan meteen kans op een gratis hotelovernachting. Wilt u de uitreiking van de Cashcow Awards live meemaken en bovendien meteen aanwezig zijn op het grootste beleggersevenement van Nederland? Dan kunt u hier uw ticket reserveren. Als u nu reserveert krijg u uw tweede ticket gratis!

Lenen bij Collin

99,4% succesvol gefund
Hulp Crowdfund Coach
Korte doorlooptijd

Introductie lenen

Collin lenen video

Blijf op de hoogteJa, ik wil ook nieuwe lening alerts ontvangen!

Heeft u vragen?

Voor een snel antwoord op uw vraag, kijkt u bij de Veelgestelde vragen.

Vindt u daar uw antwoord niet? Neemt u dan contact op met onze servicedesk. Wij helpen u graag verder!

Contactgegevens

E-mail: info@collincrowdfund.nl

Telefoon:
085 - 401 65 46

Bereikbaarheid:
Werkdagen van 9 - 17.30 uur.