Dutch Cowboys 17-6-2018

Betaalbare design e-bike voor de stad

De WATT Fiets is een lichtgewicht elektrische design-fiets, voor iedereen betaalbaar en toegankelijk. Dankzij de directe online verkoop is de WATT e-bike tegen een scherpe prijs te kopen.

Bredase ondernemers Frans Nomden en Marc Jacobs, de ontwikkelaars van de WATT Fiets, combineren een elektrische fiets met een trendy en hip design. Deze vernieuwende combinatie heeft geen prijskaartje waar je u tegen zegt en het is ook niet direct opvallend dat het een elektrische fiets is.

Een echte stadsfiets

De WATT Fiets is speciaal ontwikkeld voor in de stad. De doelgroep bestaat uit inwoners van een stad tussen de 30 en 55 jaar oud, die dagelijks fietsen. De accu van de fiets is verstopt in het frame, waar deze bij veel andere elektrische fietsen goed zichtbaar is aan de buitenkant. De accu gaat zo’n 40 tot 70 kilometer mee. De fiets is ook als gewone fiets te gebruiken. Natuurlijk speelt er ook een duurzaam aspect mee. Minder auto’s in de stad en een schonere stad zijn een logisch en sterk argument voor de introductie van de Watt Fiets.

Het concept werd met open armen ontvangen, want via Collin Crowdfund haalden de ondernemers al in 1 uur €150.000 op bij 220 investeerders. De WATT fiets is vanaf €1100 te verkrijgen.