Collin biedt een interessante beloning voor lening aanvragen uit uw netwerk

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen om ondernemers te helpen met hun ambities en te zorgen dat investeerders een aantrekkelijke rentevergoeding kunnen realiseren op hun vermogen.
Kent u iemand in uw netwerk met een potentiële lening aanvraag die u graag in contact brengt met Collin Crowdfund, laat dan hieronder de gegevens achter.

Wij bieden u als investeerder tot 1 april 2019 graag een beloning indien uw lead tot een succesvol gefunde leningaanvraag leidt.
Deze beloning bestaat uit 2 onderdelen.
Aan de ene kant krijgt u als investeerder voor alle toekomstige investeringen een extra stap qua loyaliteitskorting toegekend.
(Zit u bijvoorbeeld nu in de gradatie “zilver” dan promoveert u naar “goud” met een korting van 30% op uw beheervergoeding).
Daarnaast bieden wij een dinerbon à € 150,- bij een van de via Collin Crowdfund gefinancierde restaurants naar keuze.
Eventueel kunt u ook kiezen voor een vergoeding à € 100,-.

Alvast bedankt voor uw medewerking!

Crowdfunding in het nieuws!

Collin te gast bij Jörgen Raymanns ‘Ask me anything’
(BNR Nieuwsradio)

Commercieel directeur Jan-Willem Onink was samen met Bart Ruitenbeek van Fundwijzer te gast bij het veel beluisterde radioprogramma ‘Ask me anything’ van Jörgen Raymann. Gedurende een uur beantwoordden Jan-Willem en Bart vele vragen van luisteraars, waardoor het fenomeen crowdfunding weer wat breder bekend is geworden. De podcast van de aflevering is hier terug te luisteren.

Learnings van de Week van de ondernemer 
Collin was als Finance Partner van de Week van de Ondernemer aanwezig bij de Financieren Special in Het Muntgebouw in Utrecht. Zo’n 250 geïnteresseerde ondernemers zijn afgekomen op dit evenement. Elke ondernemer met zijn eigen financieringsuitdaging.
 
Wat we na de vele gesprekken en de boeiende Masterclass met bijdragen van Collin-klant Danny Tournier van Byond Outdoor en Jan-Willem Onink van Collin, mogen vaststellen is

  • dat crowdfunding een meer manifeste positie inneemt in het financieringslandschap
  • vastgoedfinanciering via de crowd sterk aan populariteit groeit
  • banken steeds meer kunnen en willen optrekken met de professionele crowdfundpartijen, met als doel de beste afgewogen oplossing voor de ondernemer te bieden

Bij de foto’s: Danny Tournier van Byond Outdoor (links) en Jan-Willem Onink van Collin Crowdfund (rechts) geïnterviewd door dagvoorzitter Janneke Willemse. 
 
Onze Crowdfund Coaches kunnen terugkijken op een mooie reeks van kennismakingsgesprekken. De eerste van de hieruit voortvloeiende campagnes, mogen we naar verwachting snel op onze site verwelkomen.

Crowdfunding in het nieuws! 

Vooral mkb-bedrijven profiteren van opmars crowdfunding
(De Ondernemer, 18 februari 2019)

Terwijl de crowdfundingmarkt gestaag doorgroeit, grijpen startende ondernemingen jonger dan twee jaar vaak naast vers kapitaal. “Bij een gevestigd bedrijf met een stabiele cashflow is de kans groter dat de lening met rente wordt terugbetaald,” aldus Frank van der Linden van Crowdfundmarkt.

Lees hier het volledige artikel.

Ervaringen van investeerders

Vragen over investeren?

E-mail
info@collincrowdfund.nl

Telefoon
085 401 6546

Bereikbaarheid
Werkdagen van 9.00 – 17.00 uur.

Investeren bij Collin

  • Aantrekkelijk rendement
  • Kredietwaardige leningen
  • Loyaliteitsprogramma
  • Online portefeuille