Collin binnenkort door de 120 miljoen euro grens!

Wij bereiken binnenkort weer een mijlpaal. Volgende week gaan wij als Collin door de grens van 120 miljoen euro aan financieringen, verstrekt aan meer dan 540 ondernemingen. Een groei van 50% ten opzichte van september vorig jaar. Een mooi resultaat met dank aan u, de crowd.

“Natuurlijk zijn wij met ons hele team trots op deze mijlpaal. Vorig jaar spraken we de stevige ambitie uit om de volgende stap te zetten richting de 150 miljoen aan verstrekte financieringen, om het MKB verder te kunnen helpen in al haar ambities. Een jaar later en ruim 40 miljoen verder kunnen we vaststellen dat we aardig op weg zijn, maar nog genoeg te winnen hebben. Hierin is ‘kwaliteit gaat boven volume’ een kreet die bij ons dagelijks de revue passeert. Natuurlijk kunnen wij niet voorspellen hoe een bedrijf gaat presteren, maar we proberen het wel zo voorspelbaar mogelijk te maken. En daardoor onze investeerders een verantwoord risico tegen een bijbehorend rendement aan kunnen bieden, dat blijft het uitgangspunt.

Wij kijken uit naar de laatste maanden van 2018, waarin wij verwachten dat we nog een groot aantal mooie leningaanvragen aan onze crowd kunnen bieden.

Mede namens alle Collin-ers, bedankt.”

__________

“Kwaliteit gaat boven volume.”
Jeroen ter Huurne – Algemeen Directeur

In de spotlight: André Hendriksen – Financieringsgilde

Connected Crowdfund Adviseur
André Hendriksen, eigenaar Financieringsgilde

Financieringsgilde regelt MKB Financiering in heel Nederland!

Heeft u ook interesse om als adviseur aan te sluiten in ons netwerk? Laat het ons weten via sales@collincrowdfund.nl.

Volg ons ook op Instagram!

Naast onze reeds bekende communicatiekanalen is Collin nu ook actief via Instagram. Hier vindt u diverse nieuwsfeiten, succesverhalen en andere relevante, leuke beelden over crowdfunding!

Volg ons via https://www.instagram.com/collincrowdfund/

Tips voor investeren

Instellingen leningalerts aanpassen
U ontvangt automatisch een e-mail bij publicatie van een nieuwe leningaanvraag die voldoet aan uw persoonlijke voorkeur. Het ontvangen van e-mailalerts staat standaard ingesteld. U kunt dit deactiveren door het vinkje bij ‘Actief’ te verwijderen. U kunt ook de onderstaande instellingen wijzigen naar uw voorkeur, zodat u alleen voor u relevante berichten ontvangt. U kunt bijvoorbeeld instellen dat u enkel een leningalert ontvangt bij een leenbedrag boven een bepaald bedrag of rentepercentage. U vindt deze optie in uw ‘Mijn Collin’ onder ‘Account instellingen’.

Collin Crowdfund app
Bent u tevens al bekend met onze (gratis) Collin App? Deze app is beschikbaar voor iedereen met een Collin investeerders account die in het bezit zijn van een iPhone, iPad, Android telefoon of Android tablet. Naast het snel en makkelijk kunnen investeren heeft u via ‘Mijn Collin’ continu inzicht in uw totale investeringen, het saldo op uw Collin-account, de aflossing en rente die u reeds heeft ontvangen en nog tegoed heeft.

Werken aan waarde – 18 oktober 2018 – Amsterdam Boathouse Amsterdam

18 Oktober is Amstel Boathouse het decor van het seminar Werken aan Waarde, dat CFO Capabel, Hillstar, CROP en Collin Crowdfund samen organiseren.

Vooruitlopend hierop schrijven de organisatoren een relevant blog. Hier vindt u de bijdrage van commercieel directeur Jan-Willem Onink.

Interesse om dit waardevolle seminar bij te wonen, of op zoek naar meer informatie? Klik dan op deze link.

Special financieren – 22 oktober 2018 – Het Muntgebouw, Utrecht

Het Muntgebouw in Utrecht staat op maandag 22 oktober in het teken van financieren. Tijdens deze informatieve middag komt u alles te weten over de hedendaagse financieringsmogelijkheden.

Meer weten? Kijk op www.deondernemer.nl/events/financieren

Inschrijven kan via www.deondernemer.nl/events/financieren/registratie

Week van de Ondernemer – 19, 21 en 23 november

Groeien met uw bedrijf? Kom naar de Week van de Ondernemer. Krijg een-op-een advies van experts, doe uw voordeel met ervaringsverhalen van succesvolle topondernemers en ontmoet anderen om de groei van uw bedrijf een verrassende impuls te geven. In één dag heeft u alle relevante kennis over digitalisering, marketing, nieuwe businessmodellen en het werven van talent. De enige investering die u doet is één dag vrijmaken in uw agenda.

19 november in Eindhoven (Beursgebouw), 21 november in Rotterdam (Ahoy) en 23 november in Amsterdam (RAI).

Meer weten? Kijk op www.deondernemer.nl/events/wvdo

Inschrijven kan via www.deondernemer.nl/events/wvdo/registratie

Ondernemers in het nieuws!

Looxs bar & Kitchen vanaf vrijdag eindelijk open
(Algemeen Dagblad, 10 september 2018)

Looxs bar & kitchen in Oud-Beijerland gaat vrijdag eindelijk open. Het voormalige café Havenzicht aan de Havendam 16 is de afgelopen maanden flink verbouwd. Lees verder.

Volgeschreven leningaanvragen

Onze investeerders hebben de afgelopen weken weer een aantal ondernemingen voorzien van een passende financieringsoplossing. De ondernemers danken u voor het gestelde vertrouwen in hun bedrijf!

V.O.F. Reijenga Bakkerij € 60.000,- 5,0% 48 maanden
Drukkerij Service Boxtel € 100.000,- 7,5% 48 maanden
Van Laere Investments B.V. € 300.000,- 5,5% 60 maanden
Kvik Heerhugowaard € 270.000,- 7,5% 55 maanden
Permanento Beheer € 550.000,- 7,0% 60 maanden
Totaal € 1.280.000,-