In 2016 realiseerde Collin Crowdfund in volume de meeste financiering voor haar klanten binnen de crowdfundingbusiness en ook dit jaar lijkt Collin Crowdfund de grootste te worden. In mei 2017 gaf Jeroen ter Huurne, algemeen directeur Collin Crowdfund, in een artikel op Investeerders.nl aan dit jaar te willen verdubbelen naar € 60 miljoen verstrekte financieringen en de grens van € 100 miljoen aan verstrekte financiering te willen doorbreken.

Commercieel directeur Jan Willem Onink geeft aan dat Collin Crowdfund op schema ligt. “Vooral via de in juni geïntroduceerde Connected Crowdfund Adviseur – finance-professionals in Nederland – zien wij veel nieuwe leningaanvragen binnenkomen. Door dit fijnmazige netwerk, weten wij dat de behoefte aan financiering via de crowd nog steeds toeneemt, overigens steeds vaker in cofinanciering met de bankier”, aldus Onink.

Of Collin Crowdfund deze doelstelling weet te bereiken kunt u volgen in het Fundwijzer Dashboard. Hier kunt u tevens de prestaties van platformen vergelijken!

Collin Crowdfund richt zich op het verstrekken van lineaire leningen tussen de € 50.000 en € 2.500.000 aan ondernemingen in het MKB.