Collin Crowdfund zoekt Crowdfund Coaches in de regio’s Amsterdam en Oostelijk Gelderland

Op ZZP-basis, beschikbaarheid per week: minimaal 24 uur
Collin Crowdfund is marktleider, groeit en is op zoek naar uitbreiding van haar team Crowdfund Coaches (CFC’s). CFC’s zijn ondernemers die op ZZP-basis met ons samenwerken, door middel van een Overeenkomst van Opdracht.

We want you!

Ben je een ervaren financieringsprofessional, beschik je over een goed onderhouden netwerk en is het doen van sales een vanzelfsprekendheid voor je?

Maak dan snel kennis met Collin Crowdfund en ga met ons de uitdaging aan!

Groeiende markt!

Collin Crowdfund is de marktleider op het gebied van crowdfunding, binnen de sterk groeiende alternatieve financieringsmarkt. Collin arrangeerde al financiering voor bijna 1.200 bedrijven, beschikbaar gesteld door zo’n 29.000 investeerders.

Bedrijven met een financieringsbehoefte van € 50.000 tot € 2.500.000 kunnen terecht bij Collin voor een lineaire lening.

Onze missie: ondernemers ruimte bieden via serieuze investeerders.

Onderscheidend

De basis voor ons succes is de begeleiding van de ondernemers zowel in financieel als communicatief opzicht. Deze begeleiding wordt mede vormgegeven door onze Crowdfund Coaches.

Opererend vanuit de kernwaarden deskundigheid, transparantie en toegankelijkheid, heeft Collin met een gepassioneerde groep medewerkers een stevige positie verworven binnen de sector. Optimale automatisering gaat hand in hand met het grote belang van het menselijke contact.

Collin werkt samen met vele tientallen Connected Crowdfunding Adviseurs (CCA’s). Financiële professionals en daarmee leadgenerators voor de CFC, die het businessmodel van Collin een warm hart toedragen.

Collin heeft daarnaast uitstekende contacten met gerenommeerde partijen zoals banken, brancheorganisaties en adviesbureaus.

Prijswinnend

Zowel in 2016 als 2017 wist Collin Crowdfund de Cashcow Award (publieksprijs) en de Gouden Stier (juryprijs) te winnen als beste Nederlandse Crowdfundingplatform.

De belangrijkste taken van een Crowdfund Coach:

1. Spread the word!
Als Crowdfund Coach bij Collin ben je een goed opgeleide representant van ons platform, altijd op zoek naar business en goed op de hoogte van de nieuwe financieringsvormen. Je laat geen kans onbenut.

Vanuit een proactieve houding draag je kennis en informatie over aan marktpartijen zoals accountants, banken, businessclubs, serviceclubs, etc.

2. Begeleiden van de ondernemer(s) in het proces
De Crowdfund Coach zal potentiële geldnemers begeleiden in het aanvraagproces via ‘face to face’-gesprekken op de locatie van de geldnemer en na uitwerking ter goedkeuring voorleggen aan de Groen Licht Commissie van Collin Crowdfund.

Doelstellingen

Jaarlijks worden er doelstellingen afgesproken, relaterend aan klanttevredenheid, volume en ontwikkeling van netwerk.

Entreefee

Collin heeft de afgelopen vier jaar hard gewerkt aan het bouwen van haar ‘brand’. Daarom is er een entreefee van toepassing voor nieuwe CFC’s binnen Collin, te voldoen in twee fases. Deze lichten wij graag toe in een persoonlijk gesprek.

Mee investeren

Aan jou als Crowdfund Coach vragen we je mee te investeren in elke leningaanvraag die je begeleidt. Dat onderstreept het vertrouwen dat we als Collin hebben in de leningaanvraag. Voor de CFC is een korting van 100% van toepassing op de bijbehorende beheerkosten.

Beloning

De beloning bestaat uit een vergoeding voor de beoordeling, een fee bij succesvolle uitboeking van lening aanvragen (circa 0,75% tot 1% van de hoofdsom) en deelvergoedingen, gebaseerd op verschillende activiteiten.

Functie eisen:

Je bent van harte welkom om je interesse kenbaar te maken wanneer het volgende op jouw van toepassing is:

 • Proactieve commerciële instelling
 • Ruim eigen netwerk in een van de genoemde gebieden
 • Bekend staan als een dealmaker
 • Minimaal 5 jaar (krediet-)ervaring in de financiële/zakelijke dienstverlening
 • Hbo opgeleid met vergelijkbaar werk- en denkniveau
 • Collegiale instelling en uitstekend ontwikkelde sociale en communicatieve vaardigheden
 • Up-to-date kennis van (alternatieve) financiering

Meer vragen?

Bel met Manager Financieringen Ferdy van de Plas op +31 (0)6 1799 0641 of stuur een mail met motivatie en recent CV naar ferdy.van.de.plas@collincrowdfund.nl.

Heeft u interesse?

Vragen over lenen?

E-mail
lenen@collincrowdfund.nl

Telefoon
085 130 0789

Bereikbaarheid
Werkdagen van 9.00 - 17.00 uur.

Lenen bij Collin

 • Ruim 99% succesvol gefund
 • Hulp Crowdfund Coach
 • Korte doorlooptijd
 • Creëer ambassadeurs
 • Marketing power

Ervaringen van ondernemers

Fortune Coffee uitbreiding team

Benieuwd naar ervaringen vanuit leningnemers? Lees hier hun verhalen.