Collin in de prijzen!

Opnieuw twee awards voor Collin als beste crowdfundplatform!

Evenals vorig jaar heeft Collin in de afgelopen week twee awards in ontvangst mogen nemen als beste crowdfundplatform van Nederland. Op 9 november mocht algemeen directeur Jeroen ter Huurne te Amsterdam de Gouden Stier (jury prijs) in ontvangst nemen. Op 17 november kreeg commercieel directeur Jan-Willem Onink op de Beleggingsfair te Amsterdam de Cashcow Award (helft vakjury/ helft publieksjury) uitgereikt.

Collin is met het hele team erg trots op haar klanten en businesspartners; zij zijn het die onze kwaliteit waarmaken en beleven. Wij vinden het fantastisch dat die beleving resulteert in deze waardering voor ons werk.

In het juryrapport van de Gouden Stier werd Collin met name geroemd om haar heldere communicatie en transparante informatievoorziening. Wij zullen er alles aan doen om dit compliment waar te blijven maken.

Versterking gezocht!

Collin groeit! Wij kennen op dit moment een viertal vacatures. Op onze site is nadere informatie te vinden.

De volgende vacatures staan momenteel open:

  • Medewerker Servicedesk te Oisterwijk (fulltime)
  • Crowdfund Coach op ZZP basis in de volgende regio’s: Amsterdam, Zuid/Midden Limburg en Oost-Gelderland (minimaal 24 uur per week)
  • (Aankomend) Crowdfund Coach op de payroll in omgeving Amsterdam (fulltime)
  • Meewerkstagiair(e) Servicedesk (vanaf februari)

Dit is nog eens samenwerken!

Een mooie samenwerking tussen drie bedrijven binnen onze bedrijfslocatie in de Leerfabriek KVL te Oisterwijk!

Ticketsplus is een succesvol e-commerce bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van online tickets. Voor de ontwikkeling van nieuwe software voor de concepten en voor werkkapitaal om deze op grote schaal in de markt te kunnen zetten, had het bedrijf een financieringsbehoefte van € 200.000,-. Na het indienen van een leningaanvraag bij Collin en het doorlopen van het kredietbeoordelingsproces, is de lening succesvol gefund door de investeerders van Collin. De livegang werd door Willem Jan Brabers van Ticketsplus en Jeroen ter Huurne van Collin gezamenlijk gevolgd te Oisterwijk.

Gerrit Draad van Mindbiz, tevens een bedrijf gevestigd in de Leerfabriek KVL, droeg op visuele wijze een steentje bij aan het nieuwe concept van Ticketsplus!

Collin investeerders app

Wist u dat Collin een investeerders app heeft waar u eenvoudig mee kunt investeren? De gratis Collin app is beschikbaar voor iedereen met een Collin investeerders account die in het bezit is van een iPhone, iPad, Android telefoon of Android tablet.

Continu inzicht
De eerste keer dat u inlogt op de app kiest u een vijfcijferige code waarmee u in het vervolg makkelijk de app kunt openen. Naast het snel en makkelijk investeren heeft u via ‘Mijn Collin’ continu inzicht in het huidige saldo op uw Collin-account, de aflossing en rente die u reeds heeft ontvangen en nog tegoed heeft.

Lening alert
Zodra een nieuwe leningaanvraag online komt, krijgt u een alert op uw telefoon en kunt u de pitch van het betreffende bedrijf bekijken. Als u voldoende saldo op uw Collin-account heeft staan, kunt u direct investeren zonder dat u de extra stap van een iDEAL-betaling hoeft te doen. Op deze manier kunt u investeren zonder dat u een computer nodig heeft.

Week van de Ondernemer Amsterdam

Al 20 jaar stimuleert de Week van de Ondernemer succesvol ondernemerschap. Als partner is Collin Crowdfund wederom aanwezig op 21, 22 en 23 november in de RAI Amsterdam.

Ook aanwezig zijn bij de Week van de Ondernemer in de RAI Amsterdam op 21, 22 of 23 november? Onze Crowdfund Coaches in de regio Noord-Holland, Fred Bouwman, Nico Bos, Hans Possemis en Wienhar Smedeman adviseren u graag over de mogelijkheden van crowdfunding!

Gratis aanmelden kan via deze link.

Ondernemers in het nieuws!

Wist u dat een goed georganiseerde crowdfunding campagne niet alleen zorgt voor financiering van ondernemingen? De campagne draagt ook bij aan extra naamsbekendheid en zelfs ambassadeurschap voor een product of dienst. In deze rubriek vindt u een selectie van publicaties in de (vak)media over gefinancierde projecten via Collin.

Sint Annacomplex bijna klaar voor eerste dementerenden
(BN de Stem, 7 november 2017)

OUDENBOSCH – Terwijl zijn compagnon en zwager afhaakte, is Ronald van den Berge blijven geloven in zijn droom: dementerende mensen een mooie oudedagvoorziening bieden en toch zo lang mogelijk zelfstandig wonen. Lees verder.

Volgeschreven leningaanvragen

Onze investeerders hebben de afgelopen twee weken weer 12 ondernemingen voorzien van een passende financieringsoplossing. De ondernemers danken u voor het gestelde vertrouwen in hun bedrijf!

Mobile Service Centre € 50.000,- 7,5% 60 maanden
TicketsPlus € 200.000,- 7,5% 60 maanden
Lisa Horecabedrijf € 240.000,- 8,0% 60 maanden
Fortis Health € 250.000,- 7,5% 60 maanden
TMCS Nederland € 150.000,- 7,5% 60 maanden
SkiWebShop € 300.000,- 7,0% 6 maanden
Kvik Woerden € 230.000,- 8,0% 60 maanden
C-TECH € 650.000,- 7,5% 60 maanden
ECO+BOUW € 75.000,- 8,5% 60 maanden
ISC Profielen € 150.000,- 8,5% 36 maanden
Ik Blink € 130.000,- 8,0% 36 maanden
PromoKingNL € 90.000,- 8,0% 36 maanden
Totaal € 2.515.000,-