Ontzorgd rendement opbouwen

Met het Collin MKB Leningen Fonds

Gemak, spreiding en betrouwbaar rendement

Bent u op zoek naar spreiding, gemak en natuurlijk een aantrekkelijk rendement? Met het Collin MKB Leningen Fonds kunt u middels één enkele investering gespreid beleggen in minimaal 50 leningen met een beoogd netto rendement van minimaal 7% per jaar. Deelnemen is mogelijk vanaf € 100.000.

Investormatch, Collin Crowdfund en Finance Experts bundelen hun krachten in één solide fonds. Onze kennis en ervaring, met een gezamenlijk trackrecord van ruim € 900 miljoen, maken het verschil. Het fonds wordt aangeboden vanuit Investormatch, daarom leiden onderstaande buttons naar de website van Investormatch.

Voordelen Collin MKB Leningen Fonds

  • Volledige ontzorging
  • Ruime spreiding in bedrijfssectoren, vastgoed en type geldnemers
  • Investeringen zijn ruim afgedekt middels zekerheden (veelal hypothecair)
  • Selectie van aantrekkelijke MKB-leningen met optimale verhouding tussen rendement en risico
  • Professioneel beheer

“Investormatch, Collin Crowdfund en Finance Experts bundelen hun krachten in één solide fonds met als doel u maximaal te ontzorgen en ruime spreiding te bieden bij het investeren van uw vermogen”

Jeroen ter Huurne

CEO, Collin Crowdfund

Maximale ontzorging

Een veelgehoorde wens van onze investeerders is om maximaal ontzorgd te worden. Geregeld kregen wij de vraag: “Kan ik niet in één keer een groot bedrag overmaken, dat jullie vervolgens voor mij investeren?”. Om onder andere in deze behoefte te voorzien, is het Collin MKB Leningen Fonds opgericht.

Het toevoegen van een leningenfonds aan uw investeringsportefeuille is een effectieve strategie voor stabiliteit en groei. Over het algemeen zijn leningen minder gevoelig voor fluctuaties in de markt dan aandelen, waardoor ze een stabielere factor zijn, zelfs in onrustige marktsituaties.

Geïnteresseerd?

Wij begrijpen dat investeren in een fonds een onzekere en grote stap kan zijn. Door uw gegevens achter te laten via onderstaande knop komt u in contact met onze adviseurs en ontvangt u op voorhand onze brochure waar u meer informatie over het fonds kunt vinden.

Collin heeft het fonds is in samenwerking met Investormatch en Finance Experts opgezet, waarbij Investormatch de fondsbeheerder is. Daarom zal de aanvraag via hen worden behandeld. Onderstaande knoppen brengen u naar de gezamenlijke aanmeldpagina, op hun website.