Collin wederom genomineerd voor een Cashcow Award!

Nieuwe investeringskans: Medical Precision

Ondernemers Annelies Maas en Roland Kortenhorst van Medical Precision B.V. zijn supertrots op het door hen ontwikkeld markering-systeem voor kankerbestrijding. Medical Precision heeft een onderscheidend apparaat ontwikkeld dat het zetten van referentiepunten voor het bestralen van kanker makkelijker en minder pijnlijk maakt. Dit apparaat is in afstemming met een aantal ziekenhuizen tot stand gekomen.

Deze investeringskans kent grotendeels een materiële dekking met hypothecair gesecureerde borgstellingen.

€ 600.000,-  |  8%  |  56 maanden  |  Bekijk de pitch

Nominatie Cashcow Award voor beste Crowdfundplatform

De genomineerden van de Cashcow Awards 2018 zijn bekend! Na de voorgaande twee jaren de award voor beste Crowdfundplatform in de wacht te hebben gesleept, heeft de vakjury Collin opnieuw in de top vijf gestemd. Daar zijn we trots op!

Om de prestigieuze prijs te kunnen winnen, hebben we uw steun nodig. Via de link in de button kunt u (als publieksjury zijnde) uw stem uitbrengen op Collin Crowdfund in de categorie ‘beste Crowdfundplatform’ (vraag 6).

Stemmen kan tot 2 november om 12.00 uur. Onder de uitgebrachte stemmen worden de volgende prijzen door de organisatie verloot:

  • 1x dinercheque t.w.v. € 100,00
  • 10x toegangsticket BeleggersFair
  • 2x VIP-lidmaatschap Bull Up Beleggersclub

De Cashcow Awards worden uitgereikt tijdens de Beleggersfair op 9 november aanstaande in de Beurs van Berlage te Amsterdam.

Alvast hartelijk dank voor uw stem!

Even voorstellen: Arwin Bandari
Crowdfund regisseur / Crowdfund Coach

Arwin (1992) woont in Eindhoven en heeft Armeense roots. Hij rondde in 2015 de opleiding Financial Services Management af met crowdfunding als afstudeerscriptie. Vervolgens is Arwin zijn weg gaan vervolgen in het bankwezen aan de particuliere kant van ING en daarna aan de zakelijke kant bij de Rabobank. Naast zijn werk houdt Arwin zich bezig met het beoefenen van voetbaltrucs voor het verzorgen van workshops. Een bal onder zijn voeten kan hem dan ook dolgelukkig maken. Een andere passie is beleggen, waarin hij de ontwikkelingen van cryptocurrencies en de FinTech sector nauw in de gaten houdt.

Arwin: ”Aan de ene kant investeerders die zelf bepalen waar hun geld naartoe gaat, aan de andere kant ondernemers die financiering ophalen om hun bedrijf op de kaart zetten. Dit zijn de charmes van crowdfunding.”

Collin dag – 27 september

Een recente, zonnige donderdagmiddag stond voor de medewerkers van Collin Crowdfund in het teken van de Collin dag; een driemaandelijks terugkerende gebeurtenis waarop interne en externe collega’s samenkomen. Het programma ving aan na een gemoedelijk inloophalfuur. Na een introductie van commercieel directeur Jan-Willem Onink werden in een presentatieronde belangrijke en recente ontwikkelingen gedeeld vanuit iedere hoek van de organisatie.

Hierop volgend namen de aanwezigen deel aan pakkende discussies in groepsverband. De behandelde stellingen waren relevant en hadden betrekking op zowel interne ontwikkelingen, als ontwikkelingen in de markt. Iedere groep streefde naar het vastleggen van onderbouwde conclusies door vraagstukken te benaderen niet enkel vanuit een intern perspectief, maar ook vanuit het perspectief van onze leningnemers en investeerders.

Na het bespreken van de vraagstukken en de daarop gegeven antwoorden, speelde procesoptimalisatie een prominente rol. Het einde van de discussieronde luidde de afsluiting in van een middag waarin is gestreefd samenwerking te verbeteren op basis van kennis en kunde. Dit alles om de ervaring van Collin, leningnemer en investeerder naar een volgend niveau te brengen.

Ondernemers in het nieuws!

Hoe 24kitchen-oprichter Jan Dekker Nederland gezonder wil maken door adverteerders buiten de deur te houden.
(Sprout, 11 oktober 2018)

Na tv-zender 24Kitchen stort ondernemer Jan Dekker zich met een digitaal – reclamevrij – platform op gezond leven. Dat is hard nodig, zegt Dekker, ‘want ik voel dat de samenleving zieker wordt’. Lees verder.

Proudly presents: Amersfoorts tofste fashion panel!
(Rock This City, 5 oktober 2018)

‘Dankzij de Crowdfund campagne van Collin Crowdfund en natuurlijk dankzij familie en vrienden heb ik mijn startkapitaal bij elkaar gekregen en sinds de opening van Brandstof op 1 september 2018 loopt de winkel.’ Lees verder.

Collin in het nieuws!

In vijf stappen naar crowdfunding
(Het Financieele Dagblad, 6 oktober 2018)

Crowdfunding groeit. Vorig jaar staken Nederlandse particulieregeldschieters via platforms een record- bedrag van €  223 miljoen in projecten van startende ondernemers. Maar is het een lucratieve vorm van investeren? En wat zijn de risico’s? Lees verder.

Stichting MKB Financiering opgericht
(Investeerders.nl, 5 oktober 2018)

Nederland is een nieuwe brancheorganisatie van alternatieve financiers rijker: de Stichting MKB Financiering. Collin Crowdfund is één van de oprichters van de Stichting. De organisatie wil de sector verder professionaliseren en ook meer bekendheid geven aan de verschillende vormen van alternatieve financiering die er zijn. Lees verder.

Volgeschreven leningaanvragen

Onze investeerders hebben de afgelopen twee weken weer zeven ondernemingen voorzien van een passende financieringsoplossing. De ondernemers danken u voor het gestelde vertrouwen in hun bedrijf!

Medical Precision € 600.000,- 8,0% 56 maanden
Doctor Watsons € 135.000,- 8,0% 60 maanden
JMango360 € 375.000,- 8,5% 60 maanden
VideoAgency € 100.000,- 8,0% 60 maanden
Totaal € 1.210.000,-