fbpx

Connected Crowdfund Adviseurs

Collin werkt door het hele land samen met Connected Crowdfund Adviseurs.
Connected Crowdfund Adviseurs (CCA’s) zijn professionals die veelal actief zijn in de (financiële-) zakelijke dienstverlening.
CCA’s kunnen werkzaam zijn voor bijvoorbeeld een accountantskantoor, subsidiebureau of als assurantietussenpersoon. Het zijn personen die betrokken zijn bij bedrijfskundig adviesbureaus, als fiscaal specialist actief zijn of als zelfstandig kredietadviseur klanten bedienen. Een CCA kwalificeert zich op persoonlijke titel voor deze samenwerkingsvorm.

Wat de CCA kenmerkt is dat hij of zij een positieve attitude heeft ontwikkeld voor crowdfunding, als onderdeel van het gevarieerde pallet aan financieringsmogelijkheden. Daarnaast ziet hij/zij Collin als belangrijkste partner als het gaat om crowdfunding.

De CCA werkt altijd samen met een Crowdfund Coach. De Crowdfund Coach is het formele verlengstuk van Collin Crowdfund in het veld en zal ook verantwoordelijk zijn voor de uiteindelijke kwaliteit van de aanvragen die ons platform in behandeling neemt.

Het uitgangspunt is dat een CCA jaarlijks minimaal enkele verantwoorde leningaanvragen weet te realiseren bij Collin Crowdfund.

Meer info gewenst? Check ook onze infographic!

Onze gezamenlijk doelstelling is: ondernemers die onze wederzijdse klanten zijn, de beste passende financiering leveren, waardoor de ondernemer zijn ambities waar kan maken!

Zin om aan te sluiten? Do you wanna be connected?
Bel dan rechtstreeks met commercieel directeur Jan-Willem Onink (+31 (0)6 4697 8478) of stuur een mail naar info@collincrowdfund.nl.

Bernard Smit, Marco Tetteroo, Ad Hendrikse

Mark van Alken

Heeft u interesse?

Vragen over lenen?

E-mail
lenen@collincrowdfund.nl

Telefoon
085 130 0789

Bereikbaarheid
Werkdagen van 9.00 - 17.30 uur.

Lenen bij Collin

  • Ruim 99% succesvol gefund
  • Hulp Crowdfund Coach
  • Korte doorlooptijd
  • Creëer ambassadeurs
  • Marketing power

Ervaringen van ondernemers

Gelderland

Noord-Brabant

Noord-Holland

Zuid-Holland