Connected Crowdfund Adviseurs

Collin werkt door het hele land samen met Connected Crowdfund Adviseurs. Connected Crowdfund Adviseurs (CCA’s) zijn professionals die veelal actief zijn in de (financiële-) zakelijke dienstverlening.
CCA’s kunnen werkzaam zijn voor bijvoorbeeld een accountantskantoor, subsidiebureau of als assurantietussenpersoon. Het zijn personen die betrokken zijn bij bedrijfskundig adviesbureaus, als fiscaal specialist actief zijn of als zelfstandig kredietadviseur klanten bedienen. 

Wat de CCA kenmerkt is dat hij of zij een positieve attitude heeft ontwikkeld voor crowdfunding, als onderdeel van het gevarieerde pallet aan financieringsmogelijkheden. Daarnaast ziet hij/zij Collin als belangrijkste partner als het gaat om crowdfunding.

De CCA werkt altijd samen met een Crowdfund Coach. De Crowdfund Coach is het formele verlengstuk van Collin Crowdfund in het veld en zal ook verantwoordelijk zijn voor de uiteindelijke kwaliteit van de aanvragen die ons platform in behandeling neemt.

Het uitgangspunt is dat we gezamenlijk minimaal enkele verantwoorde leningaanvragen per jaar weten te realiseren bij Collin Crowdfund.

Onze gezamenlijk doelstelling is: ondernemers die onze wederzijdse klanten zijn, de beste passende financiering leveren, waardoor de ondernemer zijn ambities waar kan maken!

Zin om aan te sluiten? Wil je sparren over een financieringsaanvraag? Do you wanna be connected?

Laat dan onderstaand je contactgegevens achter en we nemen zo snel als mogelijk contact met je op! Uiteraard delen we dan ook graag meer informatie.

Heeft u interesse?

Vragen over lenen?

E-mail
lenen@collincrowdfund.nl

Telefoon
085 130 0789

Bereikbaarheid
Werkdagen van 9.00 - 17.30 uur.

Lenen bij Collin

  • Ruim 99% succesvol gefund
  • Hulp Crowdfund Coach
  • Korte doorlooptijd
  • Creëer ambassadeurs
  • Marketing power

Ervaringen van ondernemers