Crowdfund campagne van € 100.000,- verstevigt positie in aantrekkende kampeerbranche

Bokamak B.V. importeert en produceert producten voor de kampeerbranche. Het merendeel van de artikelen wordt verkocht onder het merk Repusel. De economie trekt weer aan en de vraag naar kampeerartikelen stijgt sterk, om het serviceniveau hoog te houden zoals het snel kunnen leveren van de goederen aan de vakhandel, is er een investeringsbehoefte van € 100.000. Deze lening is verkregen door een succesvolle crowdfund campagne via Collin Crowdfund.

Positie verstevigen
‘Wij willen onze positie in de caravan- en kampeerbranche verstevigen en verder uitbouwen door in te spelen op de aantrekkende markt’, vertelt Frank van Soldt, eigenaar van Bokamak. ‘De afgelopen jaren heeft de kampeerbranche veel last gehad van de economische crisis. Maar sinds 2016 zit de verkoop weer in de lift! Kamperen is niet alleen in trek bij gepensioneerden maar ook steeds meer jonge gezinnen spreekt het aan.’

Repusel streeft ernaar om mensen te ondersteunen tijdens hun vakantie met innovatieve, gemakkelijke oplossingen van hoge kwaliteit en een uitstekende service. Het bedrijf probeert continu distributiepartners een snelle levering, de juiste ondersteuning, garantievoorwaarden en concurrerende prijzen te bieden. Het assortiment bestaat op het moment uit een zeer gevarieerd aanbod aan vrijetijdsproducten die mensen ondersteunen tijdens hun vakantie. Daarmee speelt het bedrijf adequaat in op de aanzienlijke toename aan vrije tijd en de gestegen vraag naar vrijetijdsartikelen door de kwaliteitsbewuste consument. Repusel is dan ook een erkend merk voor mensen die genieten van de vrijheid en onafhankelijkheid van reizen in de vrije tijd.

Crowdfunding
De focus van Repusel ligt op de eindgebruiker, zij springen in op de consumentenbehoefte en vertalen dit naar nieuwe producten en diensten. Zij onderscheiden zich van hun concurrenten door hun innovatiekracht. Om te kunnen innoveren en te investeren in voorraden, was er een investeringsbehoefte van € 100.000. De lening is succesvol verkregen door een crowdfund campagne via Collin Crowdfund.