Crowdfund Coach Fred Bouwman

Fred (1949) is 40 jaar werkzaam in de financiële wereld, waarvan de laatste elf jaar als rayondirecteur. Het MKB was en is zijn werkterrein. De laatste jaren is hij als onafhankelijk adviseur bezig om ondernemers te helpen bij de realisatie van ondernemingsplannen, of assisteert hij waar kennis van een ervaren bankier van pas komt. Fred is getrouwd en heeft drie volwassen dochters en drie kleinkinderen. Zijn grootste sportieve passie is golf! Zijn roots liggen in de regio Amstelveen en zijn woonplaats Uithoorn.

Fred: “Door mijn ruime ervaring ken ik de wensen van de ondernemer, de grenzen van de financier en spreek ik de taal van beiden, waarbij het belang van de klant altijd centraal staat: het ouderwetse ‘meedenken’! Het is mij een groot genoegen om mijn financieringskeuzes verder te kunnen uitbreiden met één van de nieuwe mogelijkheden van deze tijd, crowdfunding.

Fred Bouwman

Regio: Amsterdam Profiel van Fred Bouwman

Crowdfund Coach Fred Bouwman

Fred Bouwman

Regio: Amsterdam

Crowdfund Coach worden?

Collin Crowdfund werkt met Crowdfund Coaches verspreid over het land. Dit team willen we uitbreiden zodat we alle ondernemers perfect kunnen ondersteunen. Geïnteresseerd, kijk dan hier voor de mogelijkheden lees verder