Fred Bouwman

Fred (1949) is al ruim 50 jaar werkzaam in de financiële wereld, waarvan 40 jaar bij de ING en daarvan de laatste elf jaar als rayondirecteur. Het MKB was en is zijn werkterrein.

Vanaf de start van Collin Crowdfund in 2014 is hij als crowdfund coach betrokken geweest bij de realisatie van ondernemingsplannen, niet alleen met aanvragen voor crowdfunding, maar ook met breder advies met de kennis van een ervaren bankier. Fred is getrouwd en heeft drie volwassen dochters en schoonzoons en vijf kleinkinderen.

Zijn grootste sportieve passie is golf! Voor een rondje is hij altijd te porren. Zijn roots liggen in de regio Amsterdam en Amstelland (Amstelveen, Aalsmeer, Mijdrecht en zijn woonplaats Uithoorn).

Fred: “Door mijn ruime ervaring op financieringsgebied, zowel bij de bank als bij Collin Crowdfund, begrijp ik de wensen van de ondernemer, maar ook die van de investeerders en spreek ik de taal van beiden: het ouderwetse ‘meedenken’! Ik sta er altijd voor open om met leuke en ambitieuze ondernemers met realistische plannen het gesprek aan te gaan.”

Fred Bouwman

Fred Bouwman

Regio: Amsterdam

Heeft u interesse?

Vragen over lenen?

E-mail
lenen@collincrowdfund.nl

Telefoon
085 130 0789

Bereikbaarheid
Werkdagen van 9.00 - 17.30 uur.

Lenen bij Collin

  • Ruim 99% succesvol gefund
  • Hulp Crowdfund Coach
  • Korte doorlooptijd
  • Creëer ambassadeurs
  • Marketing power

Ervaringen van ondernemers