Hans Possemis

Hans (1964) is opgegroeid in een ondernemersfamilie en spreekt de taal van de ondernemer. Hij is vanaf het begin van zijn carrière actief in het adviseren van ondernemingen en was als zakelijk adviseur werkzaam bij de Rabobank, Mercedes-Benz Nederland en het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf. Het mogelijk maken van de idealen van ondernemers inspireert hem. Samen met de ondernemer zoekt hij naar oplossingen om zijn of haar plannen te realiseren. Hans heeft bij de Rabobank ook diverse management- en directiefuncties vervuld. Hij werkt tevens bij de Haagse Hogeschool en geeft les in financieren en ondernemerschap.

Hans woont al ruim 15 jaar, samen met zijn partner en twee dochters, in Noordwijk. Hij houdt van wielrennen, voetbal en vliegvissen en is bestuurlijk actief. Zo is hij onder meer vrijwillig bewindvoerder voor verstandelijk gehandicapten van zorginstelling s’Heerenloo.

Hans: ”De ontwikkelingen in het bedrijfsleven gaan razendsnel. Bedrijven ontwikkelen zich door en sorteren voortdurend voor op nieuwe mogelijkheden. Er komen ook nieuwe financiële producten op de markt die ondernemers hierbij ondersteunen. Crowdfunding is zo’n nieuwe oplossing. Door het professionele en transparante platform van Collin Crowdfund en door de marketingmogelijkheden die crowdfunding voor de ondernemer biedt, zal crowdfunding een steeds prominentere plaats gaan innemen.”

Hans Possemis

Hans Possemis

Regio: Den Haag / Leiden

hans.possemis@collincrowdfund.nl

+31(0)651536046

Linkedin Wienhar Smedeman

Heeft u interesse?

Vragen over lenen?

E-mail
lenen@collincrowdfund.nl

Telefoon
085 130 0789

Bereikbaarheid
Werkdagen van 9.00 - 17.30 uur.

Google Beoordelingen
4.5

Lenen bij Collin

  • 99,5% succesvol gefund
  • Hulp Crowdfund Coach
  • Korte doorlooptijd
  • Creëer ambassadeurs
  • Marketing power

Ervaringen van ondernemers