Jacques Smeets

Jacques (1963) is opgegroeid in de bouw- en vastgoedbranche. Al op jonge leeftijd was het aanpakken in het aannemersbedrijf van de familie. Nadat studie en militaire dienstplicht waren afgerond werkte Jacques onder meer bij de Rabobank, bij een bloemenexporteur als officemanager en als calculator bij een logistieke dienstverlener. Vanaf eind jaren tachtig is Jacques als zelfstandig ondernemer aan de slag gegaan en heeft hij samen met familieleden diverse ondernemingen opgebouwd, gericht op detailhandel (bouwmarkt), een bouwbedrijf, vastgoedbeheer en projectontwikkeling, sport en gezondheid. De afgelopen jaren zijn enkele ondernemingen verkocht en heeft Jacques zich beperkt tot enkele kleine deelnemingen (advies) en het beheer van een kleine vastgoedportefeuille. Als ondernemer heeft Jacques veel zelf moeten ervaren; plannen bedenken, uitwerken en uiteindelijk ten uitvoer brengen. Met alle facetten van het ondernemerschap is hij in aanraking gekomen, dus hij begrijpt wat ondernemers beweegt.

Jacques is woonachtig in Venlo en getrouwd met Claudia. Samen hebben ze twee zonen en een dochter. Jacques en Claudia besteden hun vrije tijd vaak in het Limburgse landschap en blijven zij actief. Tennis, voetbal en wielrennen zijn de sporten van Jacques.

Jacques: ‘’Ondernemers willen omringd worden door relaties die hen verder helpen. Relaties die de tijd nemen, interesse tonen en samen willen bouwen aan een relatie die sterker wordt, een relatie die op het juiste moment klaarstaat om met de ondernemer nieuwe uitdagingen aan te gaan. Als Crowdfund Coach ben ik graag die relatie waar ondernemers naar op zoek zijn.’’

Jacques Smeets

Jacques Smeets

Regio: Midden- en Zuid Limburg

Heeft u interesse?

Vragen over lenen?

E-mail
lenen@collincrowdfund.nl

Telefoon
085 130 0789

Bereikbaarheid
Werkdagen van 9.00 - 17.30 uur.

Lenen bij Collin

  • Ruim 99% succesvol gefund
  • Hulp Crowdfund Coach
  • Korte doorlooptijd
  • Creëer ambassadeurs
  • Marketing power

Ervaringen van ondernemers