Crowdfund Coach Johan Mol

Johan (1961) heeft ruim 27 jaar financieringservaring in de bancaire sector. Vanuit diverse functies in het bankwezen bij verschillende grootbanken heeft hij door zijn drive en via zijn netwerk voor het MKB en relaties actief op het gebied van commercieel onroerend goed creatieve financieringsoplossingen geïnitieerd. Johan is doel- en resultaatgericht en brengt graag partijen bij elkaar om additionele business te creëren (1en1 =3). Johan denkt vaak ”out of the box” waarbij hij vanaf mei 2015 als onafhankelijk financieel adviseur op een inventieve manier via stapelfinancieren vorm geeft aan het “ nieuwe financieren”. Johan, geboren te Dordrecht woont in Breda, is getrouwd en heeft twee zoons. Hobby’s van Johan zijn reizen, fotografie en hardlopen.

Johan: “Door de veranderende rol van financiers en de systeemwereld waarin de financiële wereld zich bevindt, probeer ik mij door in te leven en te denken vanuit de (be)leefwereld van de klant tot praktische en passende financieringsoplossingen te komen. Crowdfinance via het professionele platform Collin Crowdfund, vult een deel van het vacuüm op voor de (her)financiering van het MKB en wordt een steeds belangrijkere financieringsvorm nu traditionele financieringsbronnen steeds verder opdrogen. Daarnaast is crowdfinance een fantastisch marketinginstrument voor MKB-bedrijven als je met een succesvolle crowdfinance kunt aantonen dat investeerders in je verdienmodel geloven. Voor investeerders is het investeren bij Collin Crowdfund een uitgelezen kans om hun steentje bij te dragen aan de financiering van de verdere groei van het MKB in Nederland waarbij een uitstekend rendement wordt gegeven in relatie tot het risicoprofiel.”

Mr. Johan Mol

Regio: Zuid-Holland Zuid
Profiel van Johan Mol

Johan Mol

Mr Johan Mol

Regio: Zuid-Holland Zuid

Crowdfund Coach worden?

Collin Crowdfund werkt met Crowdfund Coaches verspreid over het land. Dit team willen we uitbreiden zodat we alle ondernemers perfect kunnen ondersteunen. Geïnteresseerd, kijk dan hier voor de mogelijkheden lees verder