Crowdfund Coach Leon Westmaas

Leon (1960) vond dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging na 34 jaar werkzaam te zijn geweest bij een grote Nederlandse bank. Met een uitgebreide bankopleiding, studies bedrijfskunde, makelaardij onroerend goed en als registeradviseur bedrijfsopvolging heeft Leon uiteenlopende competenties. Daarnaast zijn het verzorgen van presentaties en het geven van educatie ook vaardigheden die hij beheerst. Als mensenmens is Leon altijd op zoek naar die ene reden om een goede oplossing voor de ondernemer te vinden, daar waar anderen die niet zien. Zijn grote uitdaging is dan ook om de relatie met klanten verder uit te bouwen en te optimaliseren. Netwerken, acquireren en nieuwe mensen leren kennen blijft de passie van Leon en door de jaren heen heeft hij dan ook een groot kwalitatief netwerk opgebouwd. Leon woont samen met zijn vrouw Ingrid en dochter Sanne in Etten-Leur. Hij probeert zijn conditie op peil te houden met tennis, golf en wandelen.

Leon: “Het MKB is steeds meer het kind van de rekening geworden. (Bijna) niemand heeft er tijd voor, of wil tijd investeren in deze groep. Dan kun je twee dingen doen, toekijken hoe het mis gaat of er zelf iets aan doen. Dat laatste spreekt mij het meeste aan en dat is wat mij betreft ook de essentie van ondernemen. Het begint allemaal met een lekker kopje koffie.”

Leon Westmaas

Regio: West-Brabant
Profiel van Leon Westmaas

Leon Westmaas

Regio: West-Brabant

Crowdfund Coach worden?

Collin Crowdfund werkt met Crowdfund Coaches verspreid over het land. Dit team willen we uitbreiden zodat we alle ondernemers perfect kunnen ondersteunen. Geïnteresseerd, kijk dan hier voor de mogelijkheden lees verder