Crowdfund Coach Marc Kogels

Marc (1971) heeft ruim 20 jaar bancaire- en lease ervaring opgedaan. Na een technische HBO studie te hebben afgerond is hij in de financiële dienstverlening terecht gekomen. Na aanvankelijk risicogerichte functies te hebben vervuld is hij steeds meer in de commerciële rol terecht gekomen. Hierin heeft hij vele bedrijven geanalyseerd en geadviseerd. Daar ligt ook zijn hart; samen met de ondernemer zoeken naar oplossingen waarmee het bedrijf verder kan. Marc is geboren en getogen in Moergestel, zorgt middels co-ouderschap, voor zijn 9 jarige gehandicapte dochter. Hij is penningmeester van de locale voetbalclub en tennist daarnaast en loopt hard. Als goed Brabander geniet hij graag van gezelligheid in goed gezelschap.

Marc: “De economie groeit weer! Bedrijven durven weer te investeren. De financieringsomgeving voor het MKB is door allerlei factoren gigantisch gewijzigd en mooie nieuwe producten en diensten ontwikkelen zich razend snel. Crowdfunding neemt een steeds prominentere plaats in en Collin is een zeer professioneel en transparant platform. Door goed naar ondernemers te luisteren, hun plannen goed te begrijpen, en de juiste positief kritische vragen te stellen kunnen we snel tot de juiste oplossingsrichting komen. Het is enorm leuk om samen met ondernemers ervoor te zorgen dat ze hun plannen en dromen kunnen waarmaken!

Marc Kogels

Crowdfund Coach Marc Kogels

Marc Kogels

Regio: Tilburg

Crowdfund Coach worden?

Collin Crowdfund werkt met Crowdfund Coaches verspreid over het land. Dit team willen we uitbreiden zodat we alle ondernemers perfect kunnen ondersteunen. Geïnteresseerd, kijk dan hier voor de mogelijkheden lees verder