Crowdfund Coach Niels Kampschuur

Na het behalen van zijn bachelor Commerciële Economie is Niels (1982) als kredietspecialist voor ING gaan werken, op de Recovery- en Restructering afdeling. Na ongeveer 4 jaar maakt hij binnen ING de overstap naar Adviseur Zakelijk voor de regio Haaglanden. Na het opdoen van de nodige ervaring en kennis bij ING is Niels begin 2020 gaan werken voor Collin Crowdfund. Eerst in loondienst en na anderhalf jaar als zelfstandige vanuit zijn eigen onderneming, ‘Capshed Finance’. Naast ondernemers verder te helpen groeien met hun onderneming vindt hij het fijn om te tennissen, golfen en te toeren door Italië.

Niels: “Wat ik het mooie vind aan crowdfunding is dat er ruimte is om op een creatieve manier toch een financiering te kunnen realiseren voor ondernemers. Iets waar minder ruimte voor is bij de bank.

Niels Kampschuur

Niels Kampschuur

Regio: Zuid-Holland

Crowdfund Coach worden?

Collin Crowdfund werkt met Crowdfund Coaches verspreid over het land. Dit team willen we uitbreiden zodat we alle ondernemers perfect kunnen ondersteunen. Geïnteresseerd, kijk dan hier voor de mogelijkheden lees verder