Crowdfund Coach Peter Stout

Peter (1962) heeft bijna 30 jaar ervaring opgedaan in de bancaire sector. Vanaf het begin van zijn carrière is Peter actief geweest in het adviseren van zakelijke relaties. Hierbij gaf het op basis van een goed plan mogelijk maken van de wensen van de ondernemer veel motivatie om actief te zoeken naar de juiste oplossingen. Peter heeft van het adviseren van ondernemers in de maritieme sector (met name binnenvaart) zijn specialisatie gemaakt. Dat hij ook nog 6 jaar in een managementfunctie bij een scheepsbouwbedrijf heeft gewerkt, helpt om ook goed te begrijpen wat ondernemen in de maritieme sector betekent. Peter is woonachtig in Ridderkerk, waar hij woont samen met zijn vrouw Marianne. Zijn 3 kinderen zijn inmiddels uitgevlogen. In zijn vrije tijd wandelt Peter graag met zijn hond Spikey. Peter is daarnaast een groot voetballiefhebber. Zijn favoriete amateur voetbalclub wordt uit en thuis actief gevolgd, waarbij de derde helft zeker niet onbelangrijk is.

Peter: “Als oud-bankier heb ik de financieringswereld door de jaren heen zien veranderen. Financieringsoplossingen worden niet meer alleen door de traditionele banken aangeboden, maar ook door nieuwe partijen met producten die nog niet bij iedere ondernemer bekend zijn. Ik vind het leuk en uitdagend om op basis van mijn ervaring op het gebied van financiële dienstverlening en gebruik makend van mijn netwerk, actief bij te dragen aan het verder bekend maken van de mogelijkheden van Collin op het gebied van financieringsoplossingen door middel van crowdfunding. Het helpt daarbij dat Collin zich inmiddels heeft ontwikkeld tot een toonaangevend crowdfundplatform! Op basis van een actieve opstelling uitgaande van de Rotterdamse mentaliteit “geen woorden maar daden”, ga ik voor ondernemers trachten hun plannen te realiseren.”

Peter Stout

Regio: Rotterdam en specialisatie Binnenvaart
Profiel van Peter Stout

Crowdfund Coach Peter Stout

Peter Stout

Regio: Rotterdam en sector maritiem

Crowdfund Coach worden?

Collin Crowdfund werkt met Crowdfund Coaches verspreid over het land. Dit team willen we uitbreiden zodat we alle ondernemers perfect kunnen ondersteunen. Geïnteresseerd, kijk dan hier voor de mogelijkheden lees verder