René van Schajik

René (1958) beschikt over gedegen financiële kennis in combinatie met een goed analytisch vermogen en een gezonde nuchterheid. De 20 jaar bancaire ervaring enerzijds en de 10 jaar ervaring in het bedrijfsleven anderzijds, vormen een succesvolle combinatie. Hij voelt zich bij zowel reguliere als complexe financiële vraagstukken als een vis in het water. Met gevoel voor de belangen van alle stakeholders is hij door zijn analytisch vermogen en commerciële en resultaatgerichte aanpak in staat een helder beeld te schetsen van de situatie waarin een onderneming zich bevindt en welke oplossingsrichting realistisch is.

René is een enthousiaste en gedreven financieel expert. Hij stelt zich integer en onafhankelijk op, en is in staat om snel een heldere analyse van een situatie te maken.

René is geboren en getogen in Amsterdam. In de Metropool Amsterdam regio is hij zijn gehele werkzame leven geweest. René is getrouwd en heeft twee in Groningen studerende kinderen. Zijn hobby’s zijn lezen, sporten in de sportschool en voetbalwedstrijden bezoeken van zijn club AFC Amsterdam waarvan hij al ruim 30 jaar lid is.

René: “Traditionele financiële partijen worden door wet- en regelgeving gedwongen keuzes te maken in wat zij wel en niet willen financieren. Daarnaast dwingt kostenbeheersing tot digitale ‘kredietverstrekking’ zonder advies. Crowdfunding blijkt dan een belangrijke bouwsteen te zijn om financiering te realiseren’. Daarnaast biedt crowdfunding investeerders mogelijkheden om een beter rendement te krijgen. De wereld verandert en je merkt steeds meer dat het bedrijfsleven en investeerders naar andere wegen zoeken om hun bedrijf op een hoger plan te brengen of het rendement te verhogen”.

René van Schajik

René van Schajik

Regio: Amsterdam

rene.van.schajik@collincrowdfund.nl

+31(0)651903351

Linkedin

Heeft u interesse?

Vragen over lenen?

E-mail
lenen@collincrowdfund.nl

Telefoon
085 130 0789

Bereikbaarheid
Werkdagen van 9.00 - 17.30 uur.

Google Beoordelingen
4.4

Lenen bij Collin

  • Ruim 99% succesvol gefund
  • Hulp Crowdfund Coach
  • Korte doorlooptijd
  • Creëer ambassadeurs
  • Marketing power

Ervaringen van ondernemers