Tanno Pieters

Tanno Pieters (1962) heeft ruim 30 jaar financieringservaring in de zakelijke Finance sector.
Jarenlang werkzaam geweest en kennis opgedaan bij grootbanken als ABN AMRO Bank, Rabobank Groep, ING Bank, Deutsche Bank en Credit Agricole Groep. Daarnaast bekend en ruime ervaring met factoring, onroerend goed financiering, alternatieve (werkkapitaal) financiers, leasing en private investeerders.
Tanno kenmerkt zich vooral door de persoonlijke aanpak, is sterk resultaatgericht, creatief en geeft hierbij zijn volledige inzet en commitment aan de ondernemer(s). Heeft altijd een sterke interesse gehad in bedrijven en haar financiering vraagstukken. Middels het verkrijgen en leggen van de verbinding met de ondernemer probeert Tanno het maximale voor de MKB onderneming te bereiken.
Tanno woont in Arnhem, is samenwonend en heeft twee dochters.
Hobby’s van Tanno zijn (top)sport, verre reizen, en (race)fietsen.

Tanno: “Door de veranderende houding van met name de bancaire financiers en het steeds hervormen van de financiële wereld, probeert Tanno creatief en realistisch te komen tot passende financieringsoplossingen waarmee de MKB ondernemer geholpen wordt en tevreden is.
Ben ervan overtuigd dat Crowdfunding een complementair financieringsproduct is voor veel MKB ondernemers om allereerst de financiering (sluitend) te verkrijgen maar daarnaast ook de toegevoegde waarde zien om het product Crowdfunding als marketing instrument in te zetten. Immers vele investeerders geloven in je verdienmodel en zijn ambassadeurs van je bedrijf geworden.
Voor investeerders is het investeren bij Collin Crowdfund een uitgelezen kans om gespreid een goede balans te verkrijgen in risico’s en (netto)opbrengst. Daarnaast helpen de investeerders door middel van Collin Crowdfund investeringen de verdere groei van het MKB in Nederland.”

 Tanno Pieters

Tanno Pieters

Regio: Oost Nederland (Arnhem-Doetinchem-Apeldoorn)

Heeft u interesse?

Vragen over lenen?

E-mail
lenen@collincrowdfund.nl

Telefoon
085 130 0789

Bereikbaarheid
Werkdagen van 9.00 - 17.30 uur.

Lenen bij Collin

  • Ruim 99% succesvol gefund
  • Hulp Crowdfund Coach
  • Korte doorlooptijd
  • Creëer ambassadeurs
  • Marketing power

Ervaringen van ondernemers