Wienhar Smedeman

Wienhar (1959) heeft bijna 40 jaar bancaire ervaring in het zakelijk segment bij meerdere banken in Noord-Holland. De klantengroepen zijn zeer divers geweest, zowel binnen het MKB, de Vrije Beroepen en de Agri-sector. In de laatste jaren van de bankpraktijk vervulde hij de rol van Sr. Accountmanager Bijzonder Beheer. Daarnaast is hij actief geweest in o.a. het Openbaar Bestuur (Waterschap, Gemeenteraad, Recreatieschappen etc.) Door deze combinatie van functies beschikt Wienhar over een zeer breed en actueel Netwerk. Hij is als actief lid aangesloten bij meerdere ondernemersverenigingen, waaronder BNI.

Per 1 januari 2017 heeft Wienhar de kans gegrepen om de lang gekoesterde wens van zelfstandig ondernemer in vervulling te laten gaan. Na verschillende opdrachten van startups via mediation tot bijzonder beheer, werd hem duidelijk dat zijn hart toch echt ligt bij het helpen van ondernemers bij het realiseren van hun zakelijke idealen. Over Wienhar wordt gezegd dat hij –naast deskundig en betrouwbaar- pragmatisch, inventief, vasthoudend en verbindend is.

Wienhar woont in Den Ilp en is getrouwd met Nella (Oncologie-Verpleegkundige). Samen hebben zij 2 uitwonende zoons en een nog thuiswonende dochter. Wienhar houdt van o.a. fietsen, watersport, actieve zomer-/wintervakantie en vooral actief motorrijden. (R1200gs)

Wienhar: “Ik sta altijd open voor nieuwe ontwikkelingen, maar ben in de basis gewoon een “old-school bankier” in de goede zin van het woord. Ik verplaats mij graag volledig in de positie van de ondernemer en inventariseer op basis daarvan de werkelijke en meest passende behoefte en oplossing. Ik heb het bancaire landschap de laatste jaren, zowel intern als extern, flink zien veranderen. Elkaar persoonlijk kennen werd meer een virtuele relatie op afstand. Het product Crowdfinance is mij op het lijf geschreven. Met name de toegevoegde waarde van publiciteit en ambassadeurschap spreekt mij aan, naast uiteraard de perfecte manier om stand-alone, of juist samen met de bank, een passende financiering voor de ondernemer te regelen. Bij de manier waarop Collin samen vraag en aanbod weet te matchen voel ik mij bijzonder thuis!”

Wienhar Smedeman

Wienhar Smedeman

Regio: Noord-Holland Noord

wienhar.smedeman@collincrowdfund.nl

+31(0)638906127

Linkedin Wienhar Smedeman

Heeft u interesse?

Vragen over lenen?

E-mail
lenen@collincrowdfund.nl

Telefoon
085 130 0789

Bereikbaarheid
Werkdagen van 9.00 - 17.30 uur.

Google Beoordelingen
4.5

Lenen bij Collin

  • 99,5% succesvol gefund
  • Hulp Crowdfund Coach
  • Korte doorlooptijd
  • Creëer ambassadeurs
  • Marketing power

Ervaringen van ondernemers