Als Collin’er help jij mkb-ondernemers met het realiseren van hun ambities en dromen, en investeerders aan een mooi rendement tegen verantwoorde risico’s. Als marktleider binnen de Nederlandse crowdfundbranche maakt het Collin team dagelijks impact binnen het Nederlandse mkb.  

Ben jij de persoon met commercieel inzicht, en krijg jij het voor elkaar om mensen te verbinden, oplossingsgericht te denken en een leningaanvraag tot een succes te brengen? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Wat ga je doen?

Je wordt op ons kantoor in Oisterwijk gedurende een half jaar (mits nodig) ingewerkt en opgeleid. Als Crowdfund Coach ben je de sparringpartner voor zowel ondernemers als financieel adviseurs. Je gaat aan de slag met het beoordelen van financieringsaanvragen, adviseren van ondernemers en werkt nauw met hen samen. Jij weet je goed in te leven in de klant en achterhaalt zijn of haar wensen en behoeften. Het is jouw taak om deze wensen en behoeften in kaart te brengen en op een verantwoorde manier te vervullen.

Bij het toetsen van een aanvraag duik je onder andere in de jaarrekeningen, prognoses en IB-aangifte, maar kijk je vooral ook naar de ondernemer en de persoon. Juist ook de toetsing van de ondernemer als persoon is wat Collin anders maakt dan andere financieringspartijen. Wij kijken verder dan alleen de afgelopen jaarrekening en dat is wat ons groot maakt. Op basis daarvan adviseer je de klant, denkt met hen mee, en komt wanneer nodig tot een creatieve oplossing om enerzijds de wensen van de klant te vervullen en anderzijds een verantwoorde en aantrekkelijke investeringskans aan onze investeerders voor te leggen. Een pro actieve, open houding en sterke communicatieve vaardigheden zijn hierbij erg belangrijk. Wij zeggen bij Collin graag, wat kan er wel, i.p.v. dit kan niet.

Naast het toetsen en tot een succes brengen van een leningaanvraag, vergroot je de aanwezigheid van Collin Crowdfund door het verder ontwikkelen en onderhouden van een netwerk van financieel adviseurs . Denk hierbij aan accountants, bedrijfskundig en subsidie adviesbureaus en assurantie adviseurs. Maar ook aan individuen binnen banken, belangenorganisaties en businessclubs. Ook ben je verantwoordelijk voor het vergroten van het aantal mkb-klanten dat Collin kiest als crowdfundingpartner via deze tussenpersonen en het volume aan campagnes dat zij bij Collin Crowdfund onderbrengen en help je bij het ontwikkelen en implementeren van een acquisitiestrategie en ondersteunen bij het plannen van campagnes/evenementen.

Wat bieden wij?

 • Flexibele werktijden 36 – 40 uur. (Minder in overleg mogelijk).
 • Goede bereikbaarheid. Vanaf station Oisterwijk loop je binnen één minuut ons kantoor binnen. Daarnaast biedt ons kantoor voldoende parkeermogelijkheden en is het ook met de auto goed bereikbaar.
 • Een eigen werkplek op ons kantoor met een laptop, 2e en 3e scherm.
 • Mogelijkheid voor thuiswerken tot 50%. Daarvoor krijg je van ons alle benodigdheden zoals een laptop en 2e scherm voor thuis.
 • Dagelijks verzorgde lunch. Iedere dag staat er een volledig verzorgde lunch voor je klaar, mét een specialiteit van de kok.
 • Geniet mee van de winst. Alle medewerkers van Collin worden meegenomen in de jaarlijkse winstdeling.
 • Geniet van een mooi rendement over je spaargeld. Alle medewerkers van Collin hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan onze spaarregeling tegen een mooi rendement.
 • Kosteloos investeren in Collin investeringskansen.
 • Veel aandacht voor zowel persoonlijke als professionele groei. Denk aan een opleidingsbudget en interne opleidingen.
 • Een marktconform salaris, plus woon-werkvergoeding en telefoonvergoeding.

Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van financiële dienstverlening óf minimaal een aantal jaren werkervaring in dit werkveld.
 • Je hebt bij voorkeur affiniteit met financiën op het gebied van investeren, financieringen en/of bankwezen en hebt daarnaast een sterk analytisch vermogen.
 • Je hebt een pro actieve en commerciële instelling en werkt graag resultaatgericht.
 • Je bent niet alleen flexibel, maar ook creatief en stressbestendig.
 • Je speelt graag de verbindende rol tussen twee partijen (in dit geval Collin Crowdfund en de ondernemer en/of intermediair).
 • Je onderschrijft de missie en visie van Collin Crowdfund.
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands.

Tot slot heb je een collegiale instelling en uitstekend ontwikkelde sociale- en communicatieve vaardigheden (je bent dus gewoon een leuke gesprekspartner en een gezellige collega).

Vragen over deze vacature?

Staat jouw vacature hier niet tussen?

Staat jouw vacature hier niet tussen, maar ben je wel geïnteresseerd in een werkplek binnen onze organisatie?

Stuur ons je CV en motivatiebrief naar hr@collincrowdfund.nl, en wie weet kunnen wij alsnog een plekje voor je vinden.

Benieuwd naar jouw potentiële werkplek?  

Ben jij enthousiast over de functie, en ben je benieuwd naar onze organisatie? Stuur jouw CV en motivatiebrief naar ferdy.van.de.plas@collincrowdfund.nl, en wie weet maken we binnenkort kennis op ons kantoor in Oisterwijk.   

Dit kan jouw (nieuwe) werkplek in Oisterwijk zijn!