De ondernemer aan het woord: Maarten van Kempen van Thermen Roosendaal

‘’De flexibiliteit die crowdfunding biedt was voor mij doorslaggevend’’.

Thermen Roosendaal heeft onlangs met succes een financieringsaanvraag van ruim € 2.000.000,- gerealiseerd middels 1.218 Collin-investeerders. Voor ondernemer Maarten van Kempen was dit de derde financiering via Collin Crowdfund. In een gesprek met ons lichtte Maarten zijn keuze toe om via Collin zijn financieringsbehoeften te voorzien. Zorg dat u tot het einde leest, want hij sluit dit artikel af met een zeer royaal cadeautje voor alle lezers.

Maarten van Kempen, bekend van de fitnessketen Fitland en initiatiefnemer van Otium Leisure Resort Roosendaal, is een ervaren ondernemer met meer dan 40 jaar ervaring. Hij had op zijn hoogtepunt onder andere 38 sportcentra, 8 hotels en 6 wellnesslocaties onder zijn beheer. Recent koos hij voor de derde keer voor een financiering via Collin Crowdfund.

De laatste jaren werd het steeds lastiger om bancair de gewenste financiering te verkrijgen, zelfs met een solide trackrecord,” legt Maarten uit.

Maarten van Kempen Thermen Roosendaal
Maarten van Kempen

Professionele begeleiding door een Crowdfund Coach

Ongeveer een jaar geleden kwam Maarten in contact met Crowdfund Coach Leon Westmaas, die hem de mogelijkheden van een financiering bij Collin voorlegde. Dit leidde eind 2023 tot zijn eerste financiering bij Collin.

De doorslag gaf de toegankelijkheid, snelheid en vooral de flexibiliteit van de financieringsvoorwaarden,” zegt Maarten. “Hoewel de rente bij crowdfunding iets hoger ligt dan bij een bank, biedt Collin betere aflossingsmogelijkheden, wat cruciaal is in de eerste jaren van een onderneming.

Leon Westmaas, Crowdfund Coach

Van bancaire naar non-bancaire financiering

De stap van traditionele bancaire financiering naar non-bancaire financiering kan voor ondernemers initieel onzekerheid oproepen. Maar vaak zien wij bij Collin dat, wanneer deze stap eenmaal is gezet, een ondernemer vaker terug komt. Tevredenheid leidt tot herhaalde samenwerking, zo erkend Maarten, die inmiddels drie financieringen via Collin heeft gerealiseerd, “Het hele proces, van aanvraag tot financiering, voelde aan als sparren met zakenpartners en collega-ondernemers. Het professionele verloop van begin tot eind overtrof mijn verwachtingen,” vertelt hij.

Aanbeveling en een extra voordeel

De tevredenheid van Maarten reikt nog verder, zo geeft hij aan onze diensten al aan andere ondernemers te hebben aangeraden, “Ik heb Brasserie Westerkade, in het Waterstate Hotel in Goes, getipt financiering te zoeken bij Collin Crowdfund. Deze is inmiddels zelfs al van een Collin financiering voorzien.”

Maarten is dan ook een echte Collin-ambassadeur. Als dank voor de realisatie van zijn ondernemersambities ontvangen de betreffende investeerders natuurlijk al een mooie rente, maar de ondernemer biedt daarnaast nog een mooi extraatje aan alle lezers van dit artikel.

Door via onderstaande link een reservering te plaatsen bij Vitae Thermen Roosendaal, geniet u van een gratis saunabezoek ter waarde van € 39,50. Hiermee kunt u tegelijk ervaren wat Maarten onder andere met zijn financiering heeft gerealiseerd. Wilt u na uw wellnessbezoek blijven overnachten? Dan kunt u voor een speciaal tarief van €79,- p.p blijven overnachten inclusief wellness entree. Klik dan op de onderstaande button en gebruik de code ‘zomerinroosendaal’ tijdens het reserveren.

Ga snel naar de website en boek uw gratis dagje sauna.

Let op: U kunt t/m 31 augustus a.s. gebruikmaken van deze actie. Voor vragen over de actie kunt u terecht bij Vitae Thermen Roosendaal via: https://wellnessresortroosendaal.nl/

Ervaringen van investeerders

Vragen over investeren?

E-mail
info@collincrowdfund.nl

Telefoon
085 401 6546

Bereikbaarheid
Werkdagen van 9.00 – 17.00 uur.

Investeren bij Collin

  • Aantrekkelijk rendement
  • Kredietwaardige leningen
  • Loyaliteitsprogramma
  • Online portefeuille