Exposure pakket

Met een crowdfinance campagne creëert u een momentum om het verhaal áchter uw groeiplannen, serieuze ambities of succes te delen met de buitenwereld. Collin Crowdfund helpt u graag om dat momentum optimaal te benutten met een Exposure Pakket. Aandacht in de pers vergroot de naamsbekendheid van uw onderneming en kan de omzet bevorderen. Op de pagina ‘Ondernemers in het nieuws’ ziet u voorbeelden van artikelen van onze klanten.

Exposure pakket

Persbericht

Het schrijven van een persbericht voor het verkrijgen van free publicity in de online en offline media. Een redactioneel artikel naar aanleiding van het persbericht, in een tijdschrift, krant of op een online platform, creëert een gevoel van vertrouwen en draagvlak bij uw doelgroep. Dit kan uiteindelijk leiden tot een bezoek of verkoop.

Tekst

De tekst van het persbericht wordt geschreven op basis van de pitch van uw leningaanvraag. Deze tekst ontvangt u altijd ter goedkeuring voordat het persbericht naar de pers wordt verstuurd.

Perslijst

Een maatwerk perslijst wordt samengesteld. Een mix van regionale kranten en vakbladen gebaseerd op uw bedrijf, doelgroep en vakgebied. Na uw goedkeuring wordt het persbericht verstuurd.

Follow-up

Na het versturen van het persbericht wordt persoonlijk contact opgenomen met de top 3 media waar het bericht het beste bij aansluit.

Monitoring

U wordt op de hoogte gehouden van de online en offline publicaties die zijn verschenen n.a.v. het persbericht.

Social media

Collin zal de publicaties actief promoten via de eigen website en social media (Facebook, LinkedIn en Twitter) en daarmee het bereik extra vergroten.

Livegang en geslaagde funding

Wanneer de lening live gaat op ons platform zal Collin berichten (+foto/filmpje) plaatsen op de social media kanalen en bij volschrijving van de lening wordt er een felicitatiebericht op de social media geplaatst. Voor het felicitatiebericht vraagt onze servicedesk u hiervoor een mooie foto aan te leveren. De kosten voor het exposure pakket bedragen € 290,- (exclusief BTW) en worden ingehouden op de uitbetaling van de lening.

Heeft u interesse?

Vragen over lenen?

E-mail
lenen@collincrowdfund.nl

Telefoon
085 130 0789

Bereikbaarheid
Werkdagen van 9.00 - 17.30 uur.

Lenen bij Collin

  • Ruim 99% succesvol gefund
  • Hulp Crowdfund Coach
  • Korte doorlooptijd
  • Creëer ambassadeurs
  • Marketing power

Ervaringen van ondernemers