Kwaliteit en duurzaamheid

‘Wij vinden het belangrijk dat een klant altijd kan genieten van goede kop koffie’, vertelt Henk Meetsma enthousiast. ‘Om verder te komen met je organisatie heb je elkaar nodig. En koffie, of thee natuurlijk. Daarmee starten we de dag, leren we elkaar kennen en ontstaan relaties. Koffie verbindt ons tijdens vergaderingen, een samenwerking of een kennismaking. Dus alles wat de klant drinkt, behoort ook van topkwaliteit te zijn.’

Fortune Coffee maakt de juiste afstemming tussen de automaten, ingrediënten en verbruik binnen het bedrijf. Zij kunnen de complete warme drankvoorziening verzorgen van koffie, thee, chocolademelk en soep. Voor de koffie heeft de klant de keuze uit vriesdroog-, freshbrew- of bonenkoffie. Zij bieden Fairtrade koffie, biologische koffie en koffie met het Rainforest Alliance en/of UTC Certified keurmerk.

Crowdfunding
Voor het opstarten van de franchise onderneming was er een financieringsbehoefte. De financiering is gedeeltelijk verkregen door een succesvolle crowdfund campagne. De lening aanvraag van € 75.000 is door 92 investeerders binnen een uur volgeschreven.