Gezondheid op de Collin werkvloer

Gezondheid op de werkvloer. Het is er de laatste tijd erg om te doen. Een belangrijk aspect voor gezond personeel en een goedlopend bedrijf. Een toename van het hybride werken, gaat gepaard met een toename van fysieke en mentale klachten. Daarnaast zijn wij reeds verhuisd naar een gloednieuw kantoor, waar onze medewerkers beschikken over zit-sta bureau’s, maar worden die wel op de juiste manier gebruikt? Deze ontwikkelingen en vragen hebben ons ertoe gebracht om een Masterclass ‘Vitaliteit op de werkvloer’ te volgen van The Work Flow.

Hoe creëer je vitaliteit op de werkvloer?

Een aantal weken geleden zijn Renske en Pelle van ‘The Work Flow’ bij ons langs geweest voor een Masterclass over het vergroten van de gezondheid op de werkvloer. De focus lag hierbij op het ontstaan van fysieke- en stress gerelateerde klachten en nog belangrijker, hoe deze te herkennen en voorkomen.

Een toename van werk gerelateerde klachten in de praktijk zorgde ervoor dat Renske en Pelle, beide fysiotherapeuten, in actie zijn gekomen. Uit de gedeelde passie om de vitaliteit op de werkvloer te verbeteren is hun bedrijf The Work Flow ontstaan.

Door interactieve opdrachten, het delen van kennis en tips omtrent gezondheid zijn onze medewerkers op dit gebied een stuk wijzer geworden. Aan de hand van gerichte houding en werkplek adviezen gaan wij dagelijks aan de slag met onze gezondheid, zowel op werkgebied als daarbuiten.

Renske: “Het geven van de masterclass voor Collin was voor ons een fantastische ervaring. De oprechte interesse vanuit de medewerkers in onze adviezen zorgde voor een waardevolle middag. Het samen leren en groeien stond centraal. Het gesprek aangaan over wat je nu eigenlijk voelt en ervaart, en dit delen in de groep kan een enorm verschil maken. Als een team deze informatie en adviezen dan ook nog zo enthousiast ontvangt, wijst dat erop dat je als bedrijf gezondheid als prioriteit stelt.” 

Pelle: “Voor mij persoonlijk is gezondheid enorm belangrijk en iets waar ik dagelijks mee bezig ben. Het is ontzettend mooi dat we op deze manier onze kennis mogen delen en medewerkers bewuster maken van wat zij hier zelf aan kunnen doen. Verantwoordelijkheid nemen voor je eigen gezondheid is hierbij het belangrijkste. Maar onderschat daarnaast niet de kracht van het collectief. Samen bereik je meer!

Gezondheid is de beste investering; in zowel onze medewerkers als ons bedrijf. Collin heeft nu de handvatten om hiermee aan de slag te gaan!

Meer informatie over The Work Flow kun je vinden op: www.theworkflow.nl

Ervaringen van investeerders

Vragen over investeren?

E-mail
info@collincrowdfund.nl

Telefoon
085 401 6546

Bereikbaarheid
Werkdagen van 9.00 – 17.00 uur.

Investeren bij Collin

  • Aantrekkelijk rendement
  • Kredietwaardige leningen
  • Loyaliteitsprogramma
  • Online portefeuille