Emerce 29-06-2017

Haaglanden Motorsport haalt € 500.000 op bij publiek via Knab Crowdfunding

Haaglanden Motorsport haalt € 500.000 op bij publiek via Knab Crowdfunding

Haaglanden Motorsport heeft € 500.000 opgehaald bij het publiek via Knab Crowdfunding. Het reparatie- en onderhoudscentrum voor Porsches richt zich naast reparatie en onderhoud ook op het begeleiden bij aan- en verkoop van Porsches. Met deze lening kan de voorraad tweedehands Porsches worden uitgebreid en kan nog beter worden voorzien in de groeiende vraag. Het Nootdorpse bedrijf ligt op een prachtige zichtlocatie langs de A13.

Enrico Carlee en Robert Kraaneveld zijn de onderneming 10 jaar geleden met elkaar gestart om de kennis van en passie voor Porsches invulling te geven, waarbij onderhoud en reparatie tegen een faire prijs wordt uitgevoerd. De wijze van werken is succesvol en heeft geleid tot meer vraag bij klanten om hen te ondersteunen bij de aan- en verkoop van Porsches.

Enrico: “Ons bedrijf is, gek genoeg, onderscheidend door kwaliteit te leveren en waar te maken waar we voor voor staan. Dat zou toch normaal moeten zijn? We hebben niet alleen echt verstand van Porsches maar staan ook bekend om onze goede dienstverlening. En dankzij onze persoonlijke aandacht voor de koper of eigenaar van de Porsche hebben we laten zien in de afgelopen 10 jaar succesvol te kunnen zijn in de turbulente automarkt.”

Robert: “De verkoop van nieuwe Porsches is nog nooit zo hoog geweest. Dit geeft ook de groeiende behoefte aan reparatie en onderhoud voor de toekomst weer. Eigenaren en liefhebbers weten ons goed te vinden. Wij delen als ondernemers dezelfde passie voor het merk Porsche. Voor ons is het geen ‘werk’ wat we doen, maar een droom die uitkomt die we kunnen delen met onze klanten. Met onze manier van werken en delen van dezelfde passie, zijn we een vertrouwd adres geworden voor veel Porsche-rijders en -liefhebbers in de regio tussen Rotterdam, Utrecht en Amsterdam.

Remko Jansen van Knab Crowdfunding: “Het is mooi om te zien dat vanuit de liefde voor Porsche zo’n gave en gezonde onderneming kan groeien. Met deze lening die mogelijk is gemaakt door klanten van Knab kunnen Enrico en Robert stevig accelereren om het bedrijf weer een stap verder te brengen. We wensen ze veel succes.”

Over Knab Crowdfunding
Knab Crowdfunding brengt ondernemers en investeerders bij elkaar. Via het online platform kunnen Knab klanten investeren in bedrijven van ondernemers die op zoek zijn naar een snelle en gedegen financiering om hun groeiplannen te realiseren. Ondernemers kunnen tot maximaal € 2.500.000 lenen voor groei-, her-, of aankoopfinanciering. Knab Crowdfunding wordt aangeboden door Knab in samenwerking met Collin Crowdfund N.V. Collin beoordeelt de leningaanvragen en beheert de leningen. De investeringen in crowdfundingprojecten gaan via een Crowdfundingrekening bij Knab.