Venture Capital en Collin bundelen hun krachten

VentureCapital.nl / PrivateEquity.nl is hét platform dat vraag en aanbod van kapitaalbehoefte en investeerders bij elkaar brengt en is ontstaan uit het idee om de investeerdersmarkt transparanter te maken. Collin Crowdfund is marktleider in de crowdfinancebranche en is ook een platform welke dezelfde vraag een aanbod, op het gebied van (vastgoed)leningen voor het Nederlands mkb, bij elkaar brengt. VentureCapital.nl / PrivateEquity.nl richt zich met name op start-ups, scale ups en groeiende ondernemingen. Collin richt zich met name op (grotendeels) gedekte leningen voor gevestigde bedrijven met in veel gevallen een opgebouwd track-record. Venture Capital en Collin bundelen hun krachten en willen op deze manier de investeerders van Venture Capital de mogelijkheid geven om te investeren in unieke investeringskansen die via het platform van Collin worden aangeboden. Uniek, aangezien de getoonde projecten nog niet toegankelijk zijn voor het grote investeerdersbestand van Collin.

Unieke investeringskans

Hotel Not Hotel

Hotel Not Hotel is een uniek hotelconcept met een locatie in Amsterdam en Rotterdam. Hotel Not Hotel Amsterdam is gelegen op een toplocatie in het centrum van Amsterdam, tussen het Vondelpark en het Rembrandtpark, op 15 minuten reizen van Schiphol. Het hotel in Amsterdam draait inmiddels een aantal goede jaren waardoor men nu het onroerend goed wil aankopen. In 2019 is er overeenstemming bereikt over de koop van het onroerend goed voor € 2.050.000,-. De getaxeerde marktwaarde, na forse investeringen vanuit de aandeelhouders over de afgelopen jaren, bedraagt € 3.775.000,-.

De totale investering bedraagt € 3.300.000,-. Uit eigen middelen is € 1.000.000,- ingebracht. De gevraagde financiering via Collin Crowdfund bedraagt € 2.300.000,-. De looptijd is 24 maanden met een slottermijn van € 2.200.000,-. De rente bedraagt 8,0% per jaar gedurende de gehele looptijd. De financiering wordt aangewend voor de aankoop van het onroerend goed (hotel) aan de Piri Reïsplein 34 in Amsterdam. Lees de volledige pitch hier

Investeren? Lees alvorens onderstaande toelichting door om een blijvende korting te ontvangen.)

Investeren bij Collin

Collin verwelkomt u graag als investeerder met een korting van 10% op de beheervergoeding. Deze korting geldt vanaf inschrijving op al uw investeringen bij Collin Crowdfund.

Om deze korting voor u te kunnen verwerken, dient u bij uw aanmelding bij Hoe heeft u ons gevonden?, Venture Capital in te vullen. Zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen, brengen wij u hier per mail van op de hoogte.

Na registratie kunt u direct starten met investeren!

Stappenplan investeren 2022

Heeft u vragen?

Heeft u vragen of het investeringsproces bij Collin, de samenwerking met Venture Capital of een andere vraag? Neem dan contact op met een van onze servicedesk medewerkers via onderstaand contactformulier. Of bel 085 401 6546.