Investeren in reclamemasten

Nieuwe leningaanvraag: Beyond Outdoor

Beyond Outdoor heeft een leidende en unieke positie in het Nederlandse Digital Out of Home landschap, door zich uitsluitend gespecialiseerd te hebben in premium snelweglocaties. De inmiddels 10 digitale reclamemasten van Beyond Outdoor bereiken dagelijks meer dan 1,2 miljoen hoogopgeleide, koopkrachtige consumenten én professionals. Dit bereik komt overeen met circa 30% marktaandeel.

Aan de hand van gedetailleerde data over het bereik en de herkomst van de passanten, is Beyond Outdoor onder andere in staat om het exacte (geografische) bereik van campagnes inzichtelijk te maken. In combinatie met de laatste technologische innovaties biedt het bedrijf merken de mogelijkheid om op ieder moment van de dag relevant te communiceren met een miljoenenpubliek.

De leidende kan verder worden verstevigd door op twee aantrekkelijke locaties nieuwe reclamemasten te realiseren.

De overall Collin Credit Score is Ruim voldoende.

€ 900.000,- | 7,5% rente | 60 maanden | bekijk de pitch

Ondernemer aan het woord: Willem-Jan Brabers van Ticketsplus

Willem-Jan Brabers is de ondernemer achter Ticketsplus, een e-commerce bedrijf dat tickets online aanbiedt. Met een compleet pakket aan standaardservices faciliteert Ticketsplus al meer dan 12 jaar eenvoudig, veilig en efficiënt het gehele traject.

Voor de ontwikkeling van nieuwe software en voor werkkapitaal had Ticketsplus een financieringsbehoefte van € 200.000,-, welke door 241 investeerders bij elkaar is gebracht. In onderstaande video beschrijft Willem-Jan zijn ervaringen met Collin Crowdfund.

Even voorstellen: Crowdfund Coach René van Schajik
Regio: Amsterdam en omgeving


René (1958) beschikt over gedegen financiële kennis in combinatie met een goed analytisch vermogen en een gezonde nuchterheid. De 20 jaar bancaire ervaring enerzijds en de 10 jaar ervaring in het bedrijfsleven anderzijds, vormen een waardevolle combinatie. Hij voelt zich bij zowel reguliere als complexe financiële vraagstukken als een vis in het water.

René is geboren en getogen in Amsterdam. In de Metropoolregio Amsterdam is hij zijn gehele werkzame carrière geweest. René is getrouwd en heeft twee in Groningen studerende kinderen. Lees verder.

Ondernemers in het nieuws!

Tilburgse ark na de zomer weer in gebruik: restaurant Boot 013 opent in de Piushaven
(Tilburg.com, 4 juli 2018)

Bijzondere koffies, vlees van speciale koeien en een topkok die de gerechten aan tafel klaarmaakt. Rob Ammersdorffer, eigenaar van het nieuwe restaurant Boot 013, ziet het helemaal voor zich. Lees verder.

Collin in het nieuws!

Crowdfunding in Nederland eerste helft 2018
(Crowdfundingcijfers, 2 juli 2018)

In de eerste helft van 2018 is in Nederland 154 miljoen euro via crowdfunding opgehaald. Dat is 55% meer dan in de eerste helft van 2017, toen 99,4 miljoen euro werd opgehaald. In de eerste helft van 2018 werden zo’n 4.500 projecten en ondernemingen succesvol gefinancierd.

Ondernemingen: de drie grootste platforms
Ondernemingen haalden in de eerste helft van 2018 gezamenlijk 138 miljoen euro op. De drie platforms voor bedrijfsfinanciering die in die periode de meeste financiering ophaalden, zijn Collin Crowdfund, DuurzaamInvesteren en Funding Circle (opgeteld goed voor 45% van de markt voor bedrijfsfinanciering):