LedsGoEco introduceert SumLed® verlichting met helder betaal/spaar concept

LedsGoEco introduceert SumLed® verlichting met helder betaal/spaar concept

Het bedrijf LedsGoEco in Barneveld vervangt bestaande (TL) verlichting bij bedrijven en instellingen door nieuwe, zuinige SumLed® verlichting. Het is een startup en stimuleert bedrijven en consumenten om zuinig om te gaan met energiebronnen. Voor de introductie van de SumLed® verlichting was er een investeringsbehoefte. Een gedeelte van de financiering is verkregen door een succesvolle crowdfund campagne via Collin Crowdfund. De lening aanvraag is volgeschreven door 109 investeerders.

Zorgeloos overstappen op energiebesparende verlichting
‘Wij willen bedrijven en consumenten stimuleren om zuinig om te gaan met onze energiebronnen’, vertelt Raymond Tukker, eigenaar van LedsGoEco enthousiast. ‘Deels vanwege de financiële besparing, maar bovenal om de co2 uitstoot te reduceren en daarmee het milieu te ontzien. Wij vinden ook dat overstappen op energiebesparende verlichting vooral makkelijk, snel en zorgeloos moet zijn.’

Helder bespaar en betaal concept
Om eventuele investeringsbarrières weg te nemen bij klanten heeft de onderneming een helder bespaar en betaal concept bedacht. Het concept van LedsGoEco is eenvoudig en duidelijk. Bij bedrijven en instellingen vervangen ze de bestaande (TL) verlichting door nieuwe, zuinige SumLed® verlichting. Deze nieuwe LED verlichting kan door de gebruiker in maandelijkse termijnen worden terugbetaald vanuit de energiebesparing. De financiering hiervan loopt via Greencrowd.

LedsGoEco brengt haar producten in de markt onder de naam SumLed®. SumLed® staat voor “het summum in LED”. De kwaliteit van de producten is hoog, waarbij duurzaamheid een sleutelwoord is. Alle SumLed® producten zijn getest volgens strenge normeringen op het gebied van veiligheid en duurzaamheid en voldoen aan alle EU normen.

Crowdfunding
Voor de introductie van dit nieuwe concept was er een financieringsbehoefte. De financiering is gedeeltelijk verkregen door een succesvolle crowdfund campagne. De lening aanvraag van € 100.000 is door 109 investeerders volgeschreven.