Nieuwe eigenaar voor Pirtek Rotterdam-Zuid

Ondernemer Marc Stubenitsky is vanaf september 2017 de nieuwe eigenaar van Pirtek Rotterdam-Zuid.
Pirtek is een serviceorganisatie voor het vervangen van hydrauliekslangen en -leidingen en richt zich op diverse sectoren zoals de industrie, bouw, transport en afval. Het bedrijf is een internationale franchiseformule met wereldwijd 327 vestigingen waarvan 15 in Nederland. Marc Stubenitsky heeft 20 jaar werkervaring in de logistieke en industriële branche in de haven van Rotterdam.


Mobiele service
Pirtek garandeert haar klanten dat ze voor het vervangen van hydrauliekslangen op locatie binnen één uur aanwezig zijn, 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar. Deze mobiele service zorgt ervoor dat onze klanten hun werkzaamheden met een minimaal tijdverlies weer kunnen voortzetten. Pirtek Rotterdam-Zuid investeert hiervoor in technologie, mobiliteit en kwaliteitsbewaking.

Pirtek Rotterdam-Zuid heeft een groot klantenbestand in een branche waar dagelijks machines worden ingezet die hydraulisch worden aangedreven. Onverhoopte stilstand van machines en installaties leidt vaak tot hoge kosten en productieverlies.