Nieuwe eigenaren voor eetcafé De Kolonist in Heerhugowaard

Eetcafé De Kolonist aan de Middenweg 200b in Heerhugowaard is overgenomen door het ondernemersechtpaar Axel en Maroesja van de Ven. Zij hebben beiden een ruime ervaring in de horeca, het was dan een droom om een eigen horecaonderneming te hebben in hun woonplaats. Toen zij de kans kregen om De Kolonist over te nemen, hebben zij dit dan ook met beide handen aangegrepen. Voor de overname was er een financieringsbehoefte. De financiering is gedeeltelijk verkregen door een succesvolle crowdfund campagne via Collin Crowdfund. Vertrouwd en toch vernieuwend De nieuwe eigenaren Axel en Maroesja hebben hun sporen ruim verdiend in de horeca. ‘Wij hebben een restaurant geëxploiteerd in Haarlem, maar het is altijd onze droom geweest om een eigen restaurant te hebben in de gemeente waar wij beiden zijn opgegroeid en wonen’, vertellen Axel en Maroesja enthousiast. ‘Wij zijn dan ook heel verheugd dat wij een restaurant zoals De Kolonist hebben kunnen overnemen. Een onderneming met zoveel mogelijkheden en uitdagingen.’

De Kolonist serveert heerlijke gerechten gemaakt van verse producten. Axel van de Ven is als kok altijd op zoek naar goede producten en nieuwe ingrediënten om de gasten te verrassen en te verwennen. Als gastvrouw zal Maroesja er voor zorgen dat het de gast aan niks zal ontbreken. De Kolonist gaat ook haar deuren ’s middags openen voor een lunch. Naast het serveren van luxe belegde broodjes en warme lunches, gaan zij ook speciale arrangementen aanbieden zoals een high tea, high wine of een high beer.

Succesvolle crowdfund campagne
Voor de overname van de Kolonist was er een financieringsbehoefte. De financiering is gedeeltelijk verkregen door een succesvolle crowdfund campagne. De lening aanvraag € 185.000 is binnen een uur volgeschreven door 192 investeerders.

Lenen bij Collin

99,5% succesvol gefund
Hulp Crowdfund Coach
Korte doorlooptijd

Introductie lenen

Collin lenen video

Blijf op de hoogteJa, ik wil ook nieuwe lening alerts ontvangen!

Heeft u vragen?

Voor een snel antwoord op uw vraag, kijkt u bij de Veelgestelde vragen.

Vindt u daar uw antwoord niet? Neemt u dan contact op met onze servicedesk. Wij helpen u graag verder!

Contactgegevens

E-mail: info@collincrowdfund.nl

Telefoon:
085 - 401 65 46

Bereikbaarheid:
Werkdagen van 9 - 17.30 uur.