Nieuwe eigenaresse voor Rustbuster in Veenendaal

Onderneemster Claudia Veenendaal heeft het bedrijf Rustbuster in Veenendaal overgenomen. Rustbuster verkoopt gereedschappen en materialen voor de oldtimer hobbyist, autobedrijven, lassend MKB-bedrijven en ZZP-ers. Het is een gespecialiseerde onderneming met een eigen winkel en een uitgebreide webshop in de specifieke nichemarkt van gereedschappen en materialen voor de restauratie van klassieke motoren en auto’s.

 Rustbuster is gevestigd aan de Wiltonstraat in Veenendaal. De financiering voor de overname is verkregen door een succesvolle crowdfund campagne via Collin Crowdfund.


Versterkend effect
‘Rustbuster is een gespecialiseerde onderneming waar men terecht kan voor gereedschap en materialen voor de restauratie van klassieke motoren, auto’s maar ook bromfietsen, landbouwwerktuigen en caravans’, vertelt Claudia enthousiast. ‘Door deze overname ontstaat er ook een versterkend effect met mijn andere bedrijven IZY Gas en IZY Trade. Naast alle lasapparatuur en benodigdheden kan men in de winkel nu ook terecht voor industriële gassen zoals propaangas. Dit gas wordt ook onder andere gebruikt voor heaters en barbecues. Ook de meest voorkomende materialen om fles en apparaat met elkaar te verbinden zijn nu online en in de winkel verkrijgbaar.’

In de webshop van Rustbuster kunnen klanten eenvoudig de artikelen bestellen en veilig betalen. De webshop wordt op korte termijn gemoderniseerd voor meer gebruikersgemak. Op de website vindt men ook veel informatieve artikelen (www.rustbuster.nl).

Succesvolle crowdfund campagne
Voor de overname van Rustbuster was er een financieringsbehoefte. De financiering is verkregen door een succesvolle crowdfund campagne. De lening aanvraag is binnen een uur volgeschreven door 242 investeerders.