Collin Crowdfund is een jonge, innovatieve en snelgroeiende organisatie. Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe medewerkers om ons te helpen met het realiseren van onze missie: ruimte bieden aan ondernemers via serieuze investeerders. Kom jij ons team versterken?

Op zoek naar een stageplek? Ook hiervoor bieden wij verschillende opties! Zie hier.

Vragen over een vacature?

E-mail
info@collincrowdfund.nl

Telefoon
085 401 6546

Bereikbaarheid
Werkdagen van 9.00 – 17.30 uur

Bezoekadres
Schijfstraat 6E, Oisterwijk

Crowdfund Coach

Realiseer de dromen en ambities van ondernemers! Collin Crowdfund is op zoek naar junior en medior Crowdfund Coaches om Nederlandse mkb-ondernemers te begeleiden tijdens het financieringsproces.

Junior Business Controller

Draag bij aan het Nederlands mkb middels jouw analytisch specialisme! Collin Crowdfund is op zoek naar een Junior Business Controller om de processen van Collin te analyseren en te verbeteren waar nodig. 

Staat jouw vacature hier niet tussen?

Staat jouw vacature hier niet tussen, maar ben je wel geïnteresseerd in een werkplek binnen onze organisatie?

Stuur ons je CV en motivatiebrief naar hr@collincrowdfund.nl, en wie weet kunnen wij alsnog een plekje voor je vinden.

Information Manager

Draag bij aan het Nederlands mkb middels jouw technisch specialisme! Je stort jezelf op uitdagende vraagstukken over het complexe en moderne online platform waar Collin Crowdfund gebruik van maakt.

Crowdfund Coach Collin Direct

Realiseer de dromen en ambities van ondernemers! Collin Crowdfund is op zoek naar een Crowdfund Coach voor de minder complexe leningaanvragen. Begeleid deze mkb-ondernemers tijdens het gehele financieringsproces.

Case Manager

Ben de spin in het web binnen Collin Crowdfund! Als Case Manager sta je tussen de Crowdfund Coaches en de interne organisatie in. Een functie met veel diversiteit en verantwoordelijkheid.

Servicedesk Klantcontact

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor Collins klantgroepen: investeerders, leningnemers en intermediairs. Geef onze klanten een warm welkom, help ze verder waar nodig en verwerk de nodige documentaties. 

Young Finance Professional

In de financiële wereld werken, maar nog geen/niet veel ervaring? Start bij Collin als trainee en doe ervaring op binnen verschillende rollen. Een functie met veel mogelijkheden en kansen voor jouw carrière!

Stageplekken

Stagiair Collin Direct

Werk mee aan de realisatie van de dromen en ambities van ondernemers middels jouw stage! In samenwerking met jouw collega’s begeleid je mkb-ondernemers tijdens het financieringsproces.

Stagiair Intensief Beheer

Werk mee aan beheer-gerelateerde oplossingen voor klanten. Je krijgt een uitgebreid beeld van bedrijfsfinancieringen waarbij ook juridische aspecten aan bod komen.

Stagiair IT

Draag via jouw stage bij aan het Nederlands mkb middels jouw passie voor IT! Werk mee aan uitdagende vraagstukken over het complexe en moderne online platform waar Collin Crowdfund gebruik van maakt.