Nieuwsbrief: Collin doorkruist de grens van 300 miljoen

Collin doorkruist de 300 miljoen

Wij willen graag deze nieuwsbrief starten met de recente mijlpaal die wij hebben behaald. Onderstaand een bericht van algemeen directeur Jeroen ter Huurne aan u als investeerder bij Collin:

300 miljoen
Wat een mijlpaal! Nog geen 5 weken geleden mochten wij ons 7 jarig bestaan vieren en inmiddels hebben wij alweer de volgende mijlpaal bereikt. Wij hebben namelijk de 300 miljoen euro aan verstrekte financieringen doorkruist.

Waar we voor de eerste 100 miljoen bijna 4 jaar nodig hadden en voor de 200 miljoen twee jaar hebben we nu in iets meer dan één jaar de 300 miljoen bereikt.

Ik wil graag iedereen bedanken die een bijdrage heeft geleverd aan deze bijzondere mijlpaal. En u als investeerder in het bijzonder. Zonder u hadden wij dit niet kunnen realiseren. Namens Collin Crowdfund bedankt voor uw vertrouwen.

Jeroen ter Huurne,
algemeen directeur Collin Crowdfund

Afsluiting van een mooi eerste half jaar

Inmiddels hebben wij het 2e kwartaal prachtig afgesloten. Niet alleen hebben wij ons 7-jarig jubileum mogen vieren en de 300 miljoen euro aan verstrekte financieringen doorkruist, maar ook is ons gemiddeld netto rendement inmiddels gestegen naar 3,46%. Dat laatste percentage is voor u als investeerder natuurlijk interessant. Deze stijging is met het afgelopen coronajaar in het achterhoofd niet vanzelfsprekend. 

Ook de komende tijd blijven wij druk bezig om interessante investeringskansen op het platform te plaatsen. Ons team van Crowdfund Coaches heeft een behoorlijk aantal leningaanvragen in behandeling. Dit betreffen zowel kleinere leningaanvragen van ons Collin direct team tot aan de grote miljoenen financieringsaanvragen vanuit onze maatwerk afdeling. Dit kan dus zowel de tandarts in uw buurt zijn als de grote vastgoedontwikkelaar elders in het land.
Ons team blijft zich inzetten om het Nederlandse MKB te ondersteunen en het voor u mogelijk te maken een gevarieerd en rendabel investeringsportfolio op te bouwen. Hou de komende tijd onze app en de website om 11 uur ‘Collin Time’ goed in de gaten. 

Vacature medewerker intensief beheer

Gezocht!

Wij zoeken een medewerker intensief beheer die ons team komt versterken.

Wat doet een medewerker intensief beheer:

  • Je pakt samen met professionals uit de praktijk de regie over casussen. Hierbij schakel je actief met adviseurs, advocaten, notarissen en deurwaarders;
  • Je denkt actief mee over de beste oplossing voor zowel investeerder als leningnemer;
  • Je onderhoudt contact met investeerders, leningnemers en collega’s.;
  • Stelt specificaties op van vervroegde aflossingen en vorderingen.

Samengevat bieden we je een afwisselende en uitdagende functie, waarin jijzelf het initiatief neemt en er ruimte is om je te ontwikkelen op financieel en persoonlijk vlak.

Ben jij of ken jij de geschikte kandidaat voor deze functie? Bekijk dan de volledige vacature op onze website via onderstaande link.

Jaaroverzicht Stichting MKB Financiering

Stichting MKB Financiering blikt terug op een bijzonder jaar waarin ze met een doelmatige en compacte organisatie hebben gewerkt aan de zelfregulering en de promotie van het non-bancair financieren. Collin Crowdfund als founding partner en andere samenwerkingspartners hebben de Stichting hierbij voortdurend ondersteund.

Toegankelijk: een van Collins kernwaarden

Jeroen ter Huurne, algemeen directeur van Collin Crowdfund, heeft een blog geschreven over de toegankelijkheid van de Collin organisatie.

Toegankelijk is één van de vier kernwaarden van Collin Crowdfund. Wij zetten ons in om toegankelijk te zijn voor investeerders, ondernemers met een kredietbehoefte en voor onze eigen medewerkers. Op deze manier creëren wij de organisatie zoals Collin wil zijn.

Activeer uw spaargeld

Collin wenst u een fijne zomer(vakantie)! Wij zijn inmiddels ruim halverwege het kalenderjaar en wij kunnen wel zeggen dat het een mooi eerste half jaar is geweest. Geniet van de zon en vergeet niet uw Collin app te checken, want ook deze zomer is het om 11 uur Collin Time! Wij gaan deze zomer lekker door om ook het tweede half jaar van 2021 tot een succes te maken.
 
Management Team Collin Crowdfund

Volgeschreven leningaanvragen

Onze investeerders hebben de afgelopen weken weer een groot aantal ondernemingen voorzien van passende financiering.

De ondernemers danken u voor het gestelde vertrouwen in hun bedrijf!

Jeroen Lentze (box 3) 700.000 9,0% 60 maanden
Maddex Fietsspeciaalzaak 100.000 6,5% 84 maanden
Komatha Impex NL B.V.  500.000 7,0% 60 maanden
R. Middelburg Beheer B.V. 450.000 6,0% 60 maanden
Jeroen van den Adel Holding B.V.  715.000 6,0% 36 maanden
AS Delicatessen VOF 85.000 6,0% 60 maanden
New Horizons Vastgoed B.V. 2 860.000 7,0% 12 maanden
U&I optic instrument 65.000 8,0% 84 maanden
A1 Occasions 65.000 6,0% 60 maanden
JLM High End Products 50.000 7,5% 60 maanden
Nieuwvliet-bad Plaza B.V. 2.500.000 6,0% 60 maanden
Totaal 6.090.000    
         

Ervaringen van investeerders

Vragen over investeren?

E-mail
info@collincrowdfund.nl

Telefoon
085 401 6546

Bereikbaarheid
Werkdagen van 9.00 – 17.00 uur.

Investeren bij Collin

  • Aantrekkelijk rendement
  • Kredietwaardige leningen
  • Loyaliteitsprogramma
  • Online portefeuille