Nieuwsbrief: Collin presenteert een sterke stijging van het gemiddeld netto rendement

Structurele groei van het gemiddeld netto rendement

Onder andere door de corona crisis is het gemiddeld netto rendement vorig jaar gedaald van 3,66% tot 3,27%. Inmiddels zien wij in het jaar 2021 een sterke en structurele groei.

We zien dat het afgelopen jaar de gemiddelde lening rente licht is gedaald. Dit heeft onder andere te maken met het type leningen die worden verstrekt en de daarbij gevestigde zekerheden. We zien dat er steeds vaker een bepaalde vorm van hypotheek wordt gevestigd. Ondanks het feit dat de gemiddelde lening rente het afgelopen jaar is gedaald had dit geen negatief effect op het gemiddeld netto rendement. Het gemiddeld netto rendement is zoals u bovenstaand kunt zien gestegen naar 3,47%. We zijn dus weer goed op weg naar de percentages van voor de Corona crisis.

Wist u dat al onze statistieken op maand niveau terug te vinden zijn op onze website op de pagina ‘lening portefeuille’?.

De trend van crowdfunding: Facts & Figures

Dat de crowdfundplatforms steeds populairder worden is geen geheim. Steeds meer ondernemers ontdekken de voordelen en maken hier graag gebruik van. Het aantal investeerders groeit daarnaast ook goed mee. Wel is het opvallend hoe hard deze populariteit stijgt. In één jaar is de totale funding in de crowdfunding branche met 116% gestegen. Cijfers waar wij als Collin uiteraard trots op zijn. 

Benieuwd naar de andere cijfers?

Nieuwe medewerker: Janneke Sprangers

Deze maand hebben wij weer een nieuwe Collin’er mogen verwelkomen: Janneke Sprangers. Zij is per 12 juli gestart als (Online) Marketeer. We stellen haar graag aan u voor.

Janneke heeft tijdens haar studie aan de Breda University of Applied Sciences al snel haar passie voor marketing ontdekt. Na haar afstuderen heeft ze diverse ervaringen opgedaan binnen dit vakgebied. De online wereld van adverteren en social media hebben voor haar geen geheimen meer. Daarnaast is ze graag creatief bezig en komt ze altijd weer met vernieuwende ideeën. 

Door middel van creatieve input en strategische oplossingen werkt zij gepassioneerd mee aan de algehele zichtbaarheid en de externe uitingen van Collin. 

Janneke: “Door zo veel mogelijk ondernemers en potentiële investeerders te bereiken met marketing worden er steeds meer dromen en ambities gerealiseerd”  

Blog: passie, een van Collins kernwaarden

”Ik spreek namens alle medewerkers van Collin wanneer ik u vertel dat wij enorm gepassioneerd zijn over onze organisatie en de doelen die zijn gesteld. Tevens staat de zorg voor zowel onze medewerkers als voor onze klanten erg hoog in het vaandel. Als team werken wij vol passie aan mooie resultaten voor iedereen.”

Jeroen ter Huurne, algemeen directeur van Collin Crowdfund, heeft een blog geschreven over een van Collins kernwaarden; Passie.

Partneraanbod: ZODIAC de musical

Afgelopen november 2020 hebben wij een bijzondere lening verstrekt. Nog nooit eerder is er door middel van crowdfunding een musical gefinancierd. Wij zijn trots dat wij samen met onze investeerders deze musical mede mogelijk hebben gemaakt.

In juni zijn wij met het Collin team al bij de musical geweest en wij kunnen u zeggen dat het een echte aanrader is. Mocht u zelf nog niet in de gelegenheid zijn geweest om ZODIAC de musical te bezoeken, dan kunt u gebruik maken van het partneraanbod. Alle Collin investeerders krijgen 20% korting op tickets en twee voordeelarrangementen met diner. Deze actie geldt voor heel augustus en september. Toegang zonder testen, iedereen zit veilig op 1,5 meter.

Kijk en boek via onderstaande link:

Collin wenst u een fijne zomer!

Collin wenst u een fijne zomer(vakantie)! Wij zijn inmiddels ruim halverwege het kalenderjaar en wij kunnen wel zeggen dat het een mooi eerste half jaar is geweest. Geniet van de zon en vergeet niet uw Collin app te checken, want ook deze zomer is het om 11 uur Collin Time! Wij gaan deze zomer lekker door om ook het tweede half jaar van 2021 tot een succes te maken.
 
Management Team Collin Crowdfund

Volgeschreven leningaanvragen

Onze investeerders hebben de afgelopen weken weer een groot aantal ondernemingen voorzien van passende financiering.

De ondernemers danken u voor het gestelde vertrouwen in hun bedrijf!

Binga Energy B.V. 25.000 8,0% 60 maanden
HiFi Klubben Breda 250.000 7,5% 60 maanden
Groen Field Marketing 290.000 6,0% 60 maanden
Landtong Amsterdam B.V. 250.000 7,0% 60 maanden
INNO-Overheidsadvies B.V. 60.000 4,9% 60 maanden
Mirjam Robart 1.200.000 6,0% 60 maanden
TTM Finishing 25.000 7,0% 60 maanden
De Notenwinkel van Wijk 100.000 7,0% 72 maanden
Brickfield B.V. 400.000 7,0% 12 maanden
Jaibatom Holding B.V. 565.000 7,0% 72 maanden
Struijs Financial Planning B.V. 35.000 7,5% 60 maanden
SBT Vastgoed B.V. 200.000 6,5% 18 maanden
Stomerij Collectief Coöperatie U.A. 100.000 7,5% 60 maanden
New Horizons Vastgoed B.V. 3 880.000 7,0% 12 maanden
v.o.f. Fruitberdrijf Van Assche 500.000 5,5% 60 maanden
Tutti Gelati 2 40.000 6,0% 60 maanden
Totaal 4.920.000    
         

Ervaringen van investeerders

Vragen over investeren?

E-mail
info@collincrowdfund.nl

Telefoon
085 401 6546

Bereikbaarheid
Werkdagen van 9.00 – 17.00 uur.

Investeren bij Collin

  • Aantrekkelijk rendement
  • Kredietwaardige leningen
  • Loyaliteitsprogramma
  • Online portefeuille