Gouden Stier 15-10-2017

Nominatie Gouden Stier

De crowdfundingmarkt is nog vol in ontwikkeling. Welk platform onderscheidt zich dit jaar in positieve zin?
Zie hier welke crowdfundingplatforms genomineerd zijn voor de Gouden Stier.

In samenwerking met kennispartner Finno.nl beoordelen we de verschillende crowdfundingplatformen in Nederland op transparantie, aantal succesvolle financieringen, investeerders en meer.

Op basis van deze criteria werd een vijftal genomineerden geselecteerd. De vakjury bepaalt op 9 november de winnaar.

COLLIN CROWDFUND
Bij Collin Crowdfund worden lineaire leningen verstrekt aan ondernemers, waarbij de minimale looptijd zes maanden en de maximale looptijd tien jaar is. Als investeerder ontvangt u maandelijks terugbetaling in de vorm van rente en aflossing. Om spreiding van het beleggingsrisico te stimuleren adviseren wij om slechts een deel van uw vermogen te beleggen via crowdfunding.
DUURZAAMINVESTEREN
DuurzaamInvesteren is het grootste investeringsplatform voor duurzame projecten in Nederland. Hier vindt u beleggingsmogelijkheden verbonden aan zonne-, wind- en waterenergieprojecten en projecten om energie te besparen. U investeert rechtstreeks in aandelen of obligaties van deze projecten en krijgt dan dividend, rente- of aflossing. Investeren kan al vanaf 150 euro.
GELDVOORELKAAR
“Onze missie is om positief bij te dragen aan de financierbaarheid van (MKB)Nederland. Met crowdfunding faciliteren we financiering voor ondernemers en particulieren, waarmee de ‘echte’ economie wordt ondersteund. Daarnaast profiteren investeerders van een hoog rendement en maken ondernemers hun ambities waar.”
KAPITAAL OP MAAT
“Wilt u geld investeren in het midden- en kleinbedrijf en zoekt u een betere bestemming voor uw vermogen of spaargeld? Bent u ondernemend ingesteld? Dan is Kapitaal Op Maat ideaal voor u. Bij Kapitaal Op Maat investeert u in uiteenlopende projecten van zowel bestaande bedrijven als starters.”
SYMBID
“Wij geloven dat alle soorten bedrijven en investeerders – groot en klein – dezelfde behoefte delen aan een meer bottom-up en democratische manier van het structureren van de manier waarop we bedrijven financieren. Het is onze missie om traditionele en alternatieve financiering, investeerders en de crowd met elkaar te verbinden.”

Lenen bij Collin

99,5% succesvol gefund
Hulp Crowdfund Coach
Korte doorlooptijd

Introductie lenen

Collin lenen video

Blijf op de hoogteJa, ik wil ook nieuwe lening alerts ontvangen!

Heeft u vragen?

Voor een snel antwoord op uw vraag, kijkt u bij de Veelgestelde vragen.

Vindt u daar uw antwoord niet? Neemt u dan contact op met onze servicedesk. Wij helpen u graag verder!

Contactgegevens

E-mail: info@collincrowdfund.nl

Telefoon:
085 - 401 65 46

Bereikbaarheid:
Werkdagen van 9 - 21 uur.