Fundwijzer 19-7-2017

Project uitgelicht: De Schatberg

Het project De Schatberg op het crowdfunding platform Collin Crowdfund heeft binnen 7 uur een bedrag van 1.000.000 euro opgehaald door 719 investeerders.

De Schatberg is een veelzijdig vijfsterren vakantiepark en behoort tot de grootste vakantieparken van Nederland. In de nabije toekomst worden er twee nieuwe activiteiten toegevoegd aan het geheel: een indoor speelparadijs voor kinderen van 3 tot 16 jaar en een ‘American Buffet Corner’. Hierdoor komt men in de gelegenheid om bezoekers van het vakantiepark (naast de bestaande faciliteiten) een uitgebreide keuze in entertainment en horeca aan te bieden.

De Schatberg is in 1965 opgericht en is sinds 1995 eigendom van de familie Hoppzak. Het park ligt in Sevenum, dichtbij de A67 en A73. De Schatberg is 100 hectare groot en biedt een divers en kwalitatief goed aanbod van (luxe) kampeerplaatsen, (luxe) bungalows, een groepshotel, een multifunctioneel centrumgebouw en overige voorzieningen aan haar gasten. Het echtpaar Ronald en Karin Hoppzak en Boy Knapen zijn de ondernemers achter De Schatberg.