Rock This City 5-10-2018

Proudly presents: Amersfoorts tofste fashion panel!

Dat je in Amersfoort lekker kunt eten, fijn kunt drinken, uitstekend cultuur snuift en prachtig kunt wandelen door het historisch centrum dat weten we nu wel. Want het nieuwe seizoen staat voor de deur, dus geshopt moet er worden! En laat Amersfoort nu ook nog eens bij uitstek een toffe modestad zijn. Bescheidenheid siert de mens, maar de waarheid mag gezegd toch?!

Speciaal voor jou besloten wij het tofste fashionpanel van Amersfoort samen te stellen. Jouw eerste hulp bij fashion vragen, dilemma’s, tips en trics. Regelmatig zal het panel haar stralende licht laten schijnen op de vraag die ons al sinds het ontstaan van de mensheid bezighoudt…. WAT MOET IK NU WEER AAN ?!?! Graag stellen we onze vier mode iconen aan je voor:

Het gehele artikel is te vinden op: https://www.rockthiscity.nl/nieuws/proudly-presents-amersfoorts-tofste-fashion-panel/

Jurrien van Brandstof

Hoe de herenmode winkel Brandstof ontstaan is? Dan moeten we terug naar 16 mei 1975, want toen ben ik geboren. Het vak heb ik in de jaren ’90 geleerd bij Kreymborg en het ondernemen bij Atello in Alkmaar. Tijdens de jaren die daarop volgden stond studeren centraal. Tijdens de hogere retail opleiding in Leeuwarden ging ik bij een studentenvereniging. Daar zijn vriendschappen ontstaan mede waardoor de winkel Brandstof nu kan bestaan

Dankzij de Crowdfund van Collin Crowdfund en natuurlijk dankzij familie en vrienden heb ik namelijk mijn startkapitaal bij elkaar gekregen en sinds de opening van Brandstof op 1 september 2018 loopt de winkel. Zo leuk om te merken hoe het Leusderkwartier en de Berg de winkel omarmen. De klanten vertellen hoe mooi de winkel is en dat het zo fijn is dat er eindelijk een echte heren modewinkel is gekomen. Brandstof gaat eerst de mannen bedienen, maar de dames roepen al om een eigen afdeling… Wie weet! Tot ziens bij Brandstof.