Risk Coaches

Het riskteam van Collin Crowdfund bestaat uit twee ervaren Risk Coaches. De Risk Coach beoordeelt onafhankelijk de kredietwaardigheid van de leningaanvraag na positief advies vanuit de Crowdfund Coach.
De onderstaande vragen worden beoordeeld door de Risk Coach:

 • Is kredietbehoefte en zijn kredietnemer(s) duidelijk?
 • Is verdienmodel onderneming duidelijk?
 • Balans en verlies&winst analyse (inclusief prognose) duidelijk?
 • Crowdfund campagne duidelijk?

Daarnaast beoordeelt de Risk Coach ook de volgende aspecten:

 • Collin Credit Score met bijbehorende toelichting
 • Managementrisico
 • Take-out risico
 • Debiteuren/bedrijfsrisico
 • Structuurrisico
 • Operationeel risico
 • Reputatierisico Collin

Nadat de risicobeoordeling is afgerond, volgt het advies richting de directie van Collin Crowdfund.

Ing. Richard Halters

Risk Coach

Richard (1970) heeft meer dan 20 jaar ervaring opgedaan in diverse managementfuncties bij een grootbank, op het gebied van mkb en grootbedrijf. Laatstelijk als Rayondirecteur. Zijn grote liefde is het analyseren en doorgronden van leningaanvragen. Samen met echtgenote Mary en kinderen Irene en Jurgen woont hij in Made. In zijn vrije tijd is hij vaak op het water te vinden, of bij zijn favoriete voetbalclub. Naast fietsen is hij ook actief stamboomonderzoeker. Verder heeft hij samen met zijn vrouw een bedrijf in promotionele artikelen.

Richard: “Mij geeft het energie als ik in videopitches enthousiaste en betrokken ondernemers zie, op de achtergrond gesteund door hun eigen Crowdfund Coach. Ondernemers die toekomstig investeerders meenemen in hun plannen en hen motiveren in te stappen. Volledige openheid van zaken hoort daarbij. Crowdfinance is m.i. een financieringsvorm die mits goed toegepast een grote toekomst heeft. ”

Bert van ‘t Veer AA

Risk Coach

Bert (1959) heeft ruim 30 jaar ervaring in financiële dienstverlening (accountancy) . Bert is part-time werkzaam als openbaar accountant bij ETL Accountants en Adviseurs, daarvoor was hij werkzaam bij Verstegen Accountants en Belastingadviseurs en Grant Thornton Accountants en Adviseurs. Bert is ook als interim-HR manager en projectmanager actief bij Museumpark Archeon. Bert z’n passie is adviseren van ondernemers bij het realiseren van hun doelstellingen in de ruimste zin van het woord. Bert is mede-oprichter van energiecoöperatie Groene Hart Energie met als doel om het fossiele brandstofverbruik terug te dringen. Bert woont in Alphen aan den Rijn, hij heeft twee dochters. In zijn woonplaats is Bert bestuurslid bij verschillende maatschappelijke instellingen. In zijn vrije tijd geniet hij van theater, reizen, golf en fietstochten. Bert kun je blij maken met een gezellig etentje en een goed glas wijn.

Bert: “Ik vind het iedere keer een mooie ervaring om ondernemers, bedrijven, instanties en instellingen te helpen hun zakelijke en financiële doelstellingen te realiseren, waarbij de menselijke factor niet uit het oog wordt verloren. Mijn drijfveer is keer op keer optimale kwaliteit en service te garanderen. Dat doe ik door te begrijpen en mee te denken. Ik verdiep me daarvoor in de belangen en drijfveren van de onderneming of organisatie.”

Lenen bij Collin

99,5% succesvol gefund
Hulp Crowdfund Coach
Korte doorlooptijd

Introductie lenen

Collin lenen video

Blijf op de hoogteJa, ik wil ook nieuwe lening alerts ontvangen!

Heeft u vragen?

Voor een snel antwoord op uw vraag, kijkt u bij de Veelgestelde vragen.

Vindt u daar uw antwoord niet? Neemt u dan contact op met onze servicedesk. Wij helpen u graag verder!

Contactgegevens

E-mail: info@collincrowdfund.nl

Telefoon:
085 - 401 65 46

Bereikbaarheid:
Werkdagen van 9 - 17.30 uur.