Team

Vacatures

Interesse om ons team te versterken? Kijk dan op de vacaturepagina.

Management Collin Crowdfund

Directie

Jeroen ter Huurne MBA

Algemeen Directeur / CEO

Jeroen (1960) heeft ruim 30 jaar ervaring in de bancaire sector, waarvan de laatste 22 jaar in directiefuncties. Jeroen is getrouwd, woont in Udenhout en is trotse vader van drie werkende zoons (waarvan één bij Collin). In het weekend kun je Jeroen tegenkomen op de mountainbike, in de Loonse en Drunense Duinen. Jeroen is (mede)oprichter en DGA van Collin Crowdfund.

Jeroen: “Traditioneel financieren via de bank en crowdfunding gaan prima hand in hand. Co-financiering is toekomstgericht. De ondernemer maakt zo optimaal gebruik van de oude en van de nieuwe wereld.”

Drs. Bas Denissen RA

Financieel Directeur / CFO

Bas (1971) heeft meer dan 30 jaar ervaring in diverse financiële (management / directie) functies. Bas was voorheen werkzaam bij zowel accountantsorganisaties als grote ondernemingen en daarna als zelfstandig interim-manager actief. Het zoeken naar creatieve maar ook transparante en robuuste oplossingen om financieringen van MKB-ondernemingen vorm te gegeven die zowel voor de leningnemers als investeerders leiden tot een mooi rendement doet hem deugd. Bas woont met zijn vrouw en twee dochters in Tilburg. In zijn vrije tijd geniet hij van het Bourgondische Brabantse leven. Ook tref je hem regelmatig aan langs de sportvelden.

Bas: “Vertrouwen en transparantie nemen een steeds prominentere plaats in binnen de financiële sector. Collin Crowdfund staat voor creativiteit en kwaliteit in een groeiende dynamische omgeving. De uitdaging bestaat eruit om zowel richting leningnemers, investeerders als de andere belanghebbenden aantoonbaar “in control” te zijn en blijven.”

Management Team

Ferdy van de Plas BBA

Manager Financieringen

Ferdy (1991) heeft zijn HBO opleiding Commerciële Economie afgerond en werkt sinds 2015 bij Collin.
Hij is een groot sportliefhebber en voetbalt bij de plaatselijke sportvereniging. Daarnaast besteedt hij graag tijd met zijn familie en vrienden.

Zijn aandachtsgebieden binnen Collin zijn:

 • Kredietacceptatie
 • Beheer (Recovery & Insolventie)
 • Commercie / Sales
 • Accountmanagement / Connected Crowdfund Adviseurs

Ferdy: “Middels crowdfunding zijn er nieuwe mogelijkheden ontstaan voor zowel ondernemers als investeerders, waarbij een win-win situatie het gewenste uitgangspunt is.”

Bram ter Huurne BBA

Innovation Manager

Bram (1989) heeft een HBO opleiding Commerciële Economie gevolgd en werkt sinds 2014 bij Collin.
Hij houdt van skydiven, motorrijden, reizen en is veel in de sportschool te vinden.

Zijn aandachtsgebieden binnen Collin zijn:

 • Marketing & Communicatie
 • IT
 • New business
 • Institutionals
 • Project management

Bram: “Het zijn op dit moment in Nederland geen makkelijke tijden voor zowel investeerders als ondernemers. Laten we er samen alles aan doen om elkaar verder te helpen.”

Roel van de Plas BBA

Manager Operations

Roel (1993) heeft de opleiding Bedrijfskunde Management Economie & Recht gevolgd op de Fontys te Eindhoven.
Naast zijn werk brengt hij graag tijd door met zijn familie en vrienden.

Zijn aandachtsgebieden binnen Collin zijn:

 • Servicedesk
 • Casemanagement
 • Finance / Control / Compliance
 • Facilitair
 • HR
 • Partnerbeheer

Roel: “Crowdfunding is een markt waar veel ontwikkelingen in plaatsvinden. Het is dan ook een uitdaging om bij een bedrijf als Collin Crowdfund, dat zich in deze markt bevindt, te mogen werken. Het is een bedrijf dat vol in ontwikkeling is, waarin het belangrijk is dat dit op een verantwoorde wijze gebeurt.”

Servicedesk

De klanten van Collin komen via de site, e-mail en telefoon in contact met de Servicedesk van het online crowdfund platform. Deze medewerkers vormen het kloppend hart van onze binnendienst.

Jeroen Schenk Servicedesk

Jeroen Schenk BSc

Servicedesk

Jeroen Schenk (23 jaar) is in 2022 afgestudeerd aan de opleiding Finance & Control aan Avans Hogeschool te ’s-Hertogenbosch. Naast zijn werk bij Collin brengt hij graag tijd door met zijn vrienden en familie. Ook is hij regelmatig op het voetbalveld te vinden.

Jeroen: “Crowdfunding is een markt waarin veel ontwikkelingen plaatsvinden. Hierdoor moet je zelf ook erg alert zijn op deze ontwikkelingen. Collin Crowdfund bevindt zich in deze markt. Als gevolg van deze ontwikkeling komen er constant nieuwe uitdagingen waarmee je als bedrijf aan de slag kunt.”

Jeroen Schenk Servicedesk

Tijs Bastiaansen MSc

Young Finance Professional

Tijs (2000) heeft de opleidingen Bedrijfseconomie en Finance afgerond aan de Universiteit van Tilburg, waarna hij zich aansloot bij het team van Collin Crowdfund. In zijn vrije tijd kun je Tijs vinden op de tennisbaan, maar ook steeds vaker op de padelbaan. Daarnaast brengt Tijs graag tijd door met zijn vrienden en familie.

Tijs: Crowdfinance biedt een mooie non-bancaire oplossing voor de financieringsvraagstukken van ondernemers met een goed ondernemingsplan. Bovendien biedt crowdfinance investeerders de vrijheid besluiten te nemen over de eigen investeringen en daarbij een mooi rendement te realiseren.

Interne Crowdfund Coaches

Zij begeleiden leningnemers tijdens het aanvraagtraject, waarbinnen zij ook bij de ‘oordeelsvorming’ inzake de kredietwaardigheid van het bedrijf een belangrijke positie innemen.

Paul Roovers BSc

Case Manager

Paul Roovers (1998) heeft zijn opleiding Bedrijfsmanagement MKB afgerond aan de Fontys Hogeschool te Tilburg. Na het afstuderen heeft Paul de kans gekregen om als Business Controller verder te gaan bij Collin Crowdfund, wat een mooie aansluiting is op zijn studie. In zijn vrije tijd is Paul regelmatig te vinden op de judomat of brengt hij tijd door met zijn familie en vrienden.

Paul: “Crowdfunding is voor MKB’ers een erg interessante manier om een investering te doen. Het is dan ook erg mooi om deel uit te maken van een organisatie die ondernemers op deze manier helpt aan de financiering.”

Lars van Meer LLM

Crowdfund Coach

Lars van Meer (1983) heeft na zijn studies Bedrijfseconomie en Financieel recht jarenlang gewerkt als bedrijfsadviseur waarbij vestigingplaats- en haalbaarheidsonderzoeken werden uitgevoerd voor startende ondernemers en onderzoek werd verricht naar de levensvatbaarheid van gevestigde ondernemers. De afgelopen jaren heeft Lars zich toegelegd op de rol als financieringsspecialist waarbij hij invulling gaf aan de financieringswensen van ondernemers. Lars woont samen met zijn vriendin en 2 kinderen in Breda. Hij gaat graag uit eten met familie en vrienden en heeft een passie voor voetbal en hardlopen.

Lars: “Door middel van crowdfinance kunnen ondernemers hun dromen verwezenlijken en het biedt investeerders een mooi rendement. Zowel voor ondernemers als investeerders vormt crowdfinance een volwaardig alternatief voor bancaire financieringen.”

Johnny Cleven Collin Crowdfund Coach

Johnny Cleven BBA

Crowdfund Coach

Johnny Cleven (1995) is afgestudeerd in de opleiding Bedrijfseconomie aan de Avans Hogeschool in Den Bosch. Na vijf jaar gedetacheerd geweest te zijn in de bancaire sector, vond hij het tijd voor een nieuwe uitdaging en de wereld van crowdfunding heeft hem altijd geïntrigeerd. Zijn vrije tijd vult hij graag in door actief bezig te zijn. Crossfit is daarvoor een perfecte uitlaatklep gebleken.

Johnny: “Ik krijg er energie van om écht het verschil te kunnen maken voor klanten. Niet denken in problemen maar samen aan een oplossing werken.”

Marijke Panis BBA

Crowdfund Coach

Marijke (1995) heeft met succes de opleiding Bedrijfskunde Management, Economie & Recht afgerond op Fontys Hogescholen te Eindhoven. Gedurende de opleiding heeft ze ervaring opgedaan binnen diverse disciplines, hierbij valt te denken aan IT, procesoptimalisatie en personeelszaken. Naast het werk is Marijke vaak te vinden in de sporthal, waar ze de sport handbal beoefent.

Marijke: “Crowdfunding is een perfecte financieringsoplossing wanneer naamsbekendheid en imago een extra boost kunnen gebruiken. Met behulp van crowdfunding kunnen diverse investeerders ondernemers helpen bij de groei van hun bedrijf.”

Jennifer Kemp BBA

Crowdfund Coach

Jennifer Kemp (1994) heeft de opleiding International Hospitality Management succesvol afgerond op NHL Stenden Hogeschool te Leeuwarden. Daarna heeft ze 3 jaar ervaring opgedaan in Human Resources bij de Radisson Hotel Group. Bij Collin Crowdfund wilt ze graag haar servicegerichte kennis toepassen en zichzelf ontwikkelen op het gebied van Crowdfunding. In haar vrije tijd kookt ze graag en vindt ze het gezellig om te borrelen en bordspelletjes te spelen met vrienden.

Jennifer: “Zoals we bij Collin zo goed verwoorden: samen leren is het doel. Dit is ook mijn doel.”

Audrey Franssen MSc

Crowdfund Coach

Audrey (1978) heeft een passie voor ondernemen, financiën en coaching. De eerste 10 jaar van haar werkende leven heeft ze ervaring opgedaan op het gebied van financiën en vastgoed. Naast bancaire ervaring met het financieren van allerlei typen vastgoed, heeft ze ook ervaring met het financieren van gebiedsontwikkelingen en vastgoed vanuit van de overheid. Daarnaast heeft ze ook commercieel vastgoed beheerd.

Audrey: ”Bij de bank vond ik het jammer dat bepaalde ondernemers niet bancair te financieren waren. Destijds bleven er dan niet veel mogelijkheden over voor deze ondernemers om hun plannen te verwezenlijken. Door de opkomst van crowdfunding kunnen deze ondernemers wel gefinancierd worden waardoor meer ondernemers geholpen kunnen worden om hun dromen te verwezenlijken. En met Collin Crowdfund dragen we daar ons steentje aan bij. Ontzettend leuk om daar onderdeel van te zijn!”

Tom van Wanrooij BBA

Crowdfund Coach

Tom (1992) heeft in 2014 zijn HBO opleiding aan de Academie voor Marketing en Business Management afgerond. Kwaliteit staat bij hem hoog in het vaandel en hij zal dit door middel van een positieve, maar ook kritische blik waarborgen. Tom woont samen met zijn vriendin in het Brabantse Made. Naast zijn werkzaamheden bij Collin is hij sportief ingesteld. Hij is zowel in de sportschool als op het voetbalveld te vinden.

Tom: “Middels Crowdfunding is er een nieuwe manier van financiering ontstaan. Het is mooi om te zien hoe bij Collin Crowdfund het kwaliteitsniveau hoog wordt gehouden. Met als resultaat de ondernemers hun dromen te laten realiseren en de investeerders te laten profiteren van een hoog rendement.”

Nynke Slegers

Crowdfund Coach

Nynke Slegers (1999) is cum-laude afgestudeerd van het VWO TTO met de pakketten N&G en N&T. In haar vrije tijd kookt en bakt ze graag, is ze sportief en spreekt ze graag af met vrienden voor een spelletjesavond.

Nynke: ‘’Wat het mooie is van Collin Crowdfund is dat het zorgt voor een betrouwbare omgeving voor zowel investeerder als ondernemer.”

Tim Thielen Collin Crowdfund Coach

Tim Thielen BSc

Crowdfund Coach

Tim Thielen (1995) is afgestudeerd in de Bachelor Commerciële Economie aan de Avans Hogeschool te Breda. Hij heeft in zijn loopbaan ervaring opgedaan in de sales en accountmanagement. In zijn vrije tijd staat hij graag op festivals, in de keuken of fietst hij door de bossen op zijn mountainbike.

Tim: “ Waar anderen ‘nee’ zeggen, kijken wij naar de mogelijkheden om toch tot die gezamenlijke ‘ja’ te komen. Collin kijkt niet alleen naar cijfers, maar ook naar de ondernemer en zijn verhaal. Wij zijn er om de ondernemer en de investeerder met elkaar te verbinden.”

Juliët Postma BBA

Crowdfund Coach (ZZP)

Juliët Postma (1981) heeft ruim 15 jaar ervaring opgedaan binnen de vastgoedsector in diverse commerciële functies bij SNS Property Finance en RNHB. In haar avonduren heeft zij diverse opleidingen gevolgd waaronder HBO Management, Economie en Recht, makelaarsopleiding en de WFT-modules basis, vermogen en hypothecair krediet. Sinds vier jaar is zij zelfstandig ondernemer onder haar eigen naam en daarnaast is zij drie dagen op interim-basis werkzaam bij Collin Crowdfund. Juliët is pragmatisch en commercieel ingesteld en gaat op zoek naar oplossingen waardoor zij de deal wel kan sluiten.

Juliët: “Naast zijn kennis over vastgoed financieren gaat er een wereld open over de financieringsopties die bij Collin mogelijk zijn”. Denken volgens: ‘Hoe kunnen we het wel realiseren?’ spreekt mij dan ook erg aan. Bij Collin kunnen dromen van ondernemers waargemaakt worden met behulp van crowdfinance”.

Overige afdelingen

Ir. Hans Wammes

Information Manager

Hans Wammes (1995) kwam achter zijn interesse in informatiesystemen en softwareontwikkeling tijdens zijn studies ‘Technische Bedrijfskunde’ en ‘Innovation Management’ aan de TU Eindhoven. Na zijn afstuderen kreeg hij de mogelijkheid om hierin verder te gaan als Business Engineer bij Collin Crowdfund, en greep dit met beide handen aan. In zijn vrije tijd squasht, fietst, en bouldert hij graag.

Hans: “In de huidige digitale tijd zijn er enorm veel mogelijkheden, zeker in de relatief jonge crowdfunding markt. Middels het platform van Collin Crowdfund wordt hier op innovatieve wijze aanspraak op gemaakt.”

Abraar Jagga BSc

Information Manager

Abraar Jagga (1991) heeft zijn BSc in Industrial Engineering and Management (Technische Bedrijfskunde) behaald aan de Haagse Hogeschool. Na zijn afstuderen is hij als zelfstandige Management & Lean Consultant aan de slag gegaan, waarbij hij naast het werk, zijn Lean Black Belt heeft behaald. Daar ontdekte hij zijn passie voor informatiesystemen en softwareontwikkeling. Dit heeft hem ertoe gedreven om Scrum & Mendix certificaten te halen. Collin Crowdfund bood hem de mogelijkheid om zijn passie na te leven en die greep hij met beide handen aan. In zijn vrije tijd is hij dagelijks actief met Positive Thinking, bouwt & onderhoudt hij PC’s, gaat hij graag op pad om nieuwe gebieden te leren kennen en kan je hem regelmatig in de sportschool aantreffen. 

Abraar: “Zoals Dr. Robert zei: “You can only have two things in life, reasons and results. Reasons don’t count” Bij Collin Crowdfund is het duidelijk merkbaar dat ze gedreven zijn en te allen tijde gefocust op het behalen van succesvolle resultaten voor iedere ondernemer en investeerder, zonder smoesjes!” 

Sacha Baerends website

Sacha Baerends MSc

Business Analist

Sacha Baerends (1993) is afgestudeerd in de master Theoretische Natuurkunde aan de Universiteit Utrecht, en heeft twee jaar ervaring opgedaan als Assistent Controller binnen de retaillogistiek. In zijn vrije tijd duikt hij graag; laatstgenoemde activiteit combineert hij met zijn vrijwilligerswerk voor gehandicapten.

Sacha: “De wereld van crowdfunding is volop in beweging, en spelers in deze markt zoals Collin Crowdfund zijn vaak met innovaties bezig. Om nieuwe ideeën uit te voeren en bestaande te verbeteren, is het belangrijk om informatiesystemen degelijk in te richten en goed te onderhouden.”

Suzanne Blokland

Suzanne Blokland MSc

Business Engineer

Suzanne Blokland (1998) heeft in 2022 haar studie Human Technology Interaction afgerond aan de TU Eindhoven. Met haar kennis van mens en technologie probeert ze het Collin Crowdfund-platform zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken zodat ondernemers en investeerders op een comfortabele en transparante manier kunnen groeien en rendement kunnen behalen. In haar vrije tijd is ze op het hockeyveld of in de keuken te vinden en houdt ze wel van een creatief project.

Suzanne: “Ik draag bij Collin Crowdfund graag mijn steentje bij aan het waarmaken van dromen van mkb’ers.” 

Niels Vrinds BSc

Intensief beheer

Niels Vrinds (1996) volgt op dit moment het 4e en tevens laatste jaar van de deeltijdstudie bedrijfskunde aan Avans Hogeschool te ‘s-Hertogenbosch. Procesoptimalisatie, financiële beoordeling en verandermanagement zijn de aspecten die Niels het meest aanspreken in de opleiding.

In zijn vrije tijd staat Niels op het voetbalveld bij SVSSS, kijk hij graag voetbal en brengt hij graag tijd door met zijn vrienden.

Niels: “Crowdfunding geeft ondernemers een extra mogelijkheid om haar investering te realiseren, daarnaast kan crowdfunding juist ook een mooie aanvulling zijn op de traditionele financieringsmogelijkheden. Collin Crowdfund biedt naast kansen voor ondernemers ook kansen voor investeerders. Via ons gebruiksvriendelijke platform kunnen zij op comfortabele en transparante wijze rendement behalen.”

Tim van Vechel BSc

Intensief Beheer

Tim (1995) heeft in juni 2019 zijn opleiding Bedrijfseconomie aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven afgerond. Tijdens zijn opleiding Bedrijfseconomie heeft hij zich voornamelijk gefocust op de onderwerpen financiering en procesoptimalisatie. Tim besteedt zijn vrije tijd graag aan hardlopen en mountainbiken. Daarnaast is hij graag in het gezelschap van zijn vrienden en familie.

Tim: “Crowdfunding kan het onmogelijke mogelijk maken voor ondernemers. In de huidige tijd van lage rentes kan Collin Crowdfund een prima alternatief bieden voor het behalen van rendement voor investeerders. Collin Crowdfund brengt op een moderne en transparante manier vraag en aanbod samen.”

Paul Schuurbiers LLM

Bedrijfsjurist

Paul Schuurbiers (1994) heeft in 2019 de opleiding Ondernemingsrecht aan Tilburg University afgerond. De juridische kennis die hij daar heeft opgedaan past hij toe binnen Collin en hij specialiseert zich in de crowdfundingmarkt.
Paul is in zijn vrije tijd vaak op de tennisbaan te vinden en onderneemt graag leuke dingen met zijn vrienden.

Paul: “Collin Crowdfund is een persoonlijke bruggenbouwer in de groeiende dynamische wereld van crowdfunding. Ik vind het mooi om te zien hoe crowdfunding ondernemers en investeerders samenbrengt. Collin Crowdfund staat daarbij voor vertrouwen en transparantie door het leveren van maatwerk. Ik haal energie uit het juridisch optimaliseren van crowdfunding binnen Collin.”

Jolanda ter Huurne BSc

Financiële- en personeelsadministratie / logistiek

Jolanda (1960) is al sinds het begin betrokken bij Collin Crowdfund. Jolanda houdt zich dagelijks bezig met administratieve- en logistieke zaken. Inderdaad, de echtgenote en moeder van. In haar vrije tijd leest Jolanda veel, wandelt ze graag en houdt ze van tuinieren.

Jolanda: “Waar ondernemers vaak bij de bank tegen een dichte deur lopen, is er bij crowdfunding plek voor allerhande MKB-ers. De bedrijven die bij Collin een lening hebben lopen, verschillen van agrariërs, innovatieve bedrijven, horeca en alles ertussen in. Het geeft een goed gevoel om het MKB te helpen groeien.”

Janneke Sprangers BSc

Marketing Manager

Janneke heeft tijdens haar studie aan de Breda University of Applied Sciences al snel haar passie voor marketing ontdekt. Na haar afstuderen heeft ze diverse ervaringen opgedaan binnen dit vakgebied. De online wereld van adverteren en social media hebben voor haar geen geheimen meer. Daarnaast is ze graag creatief bezig en komt ze altijd weer met vernieuwende ideeën.
Janneke: “Door zo veel mogelijk ondernemers en potentiële investeerders te bereiken met marketing worden er steeds meer dromen en ambities gerealiseerd.”

Jari Gloudemans BSc

(Online) Marketeer

Jari Gloudemans (1995) is na de sportopleiding aan het ROC drie jaar werkzaam geweest als Fitnessinstructeur om vervolgens een ommezwaai te maken naar het bedrijfsleven. Inmiddels heeft hij de opleiding Ondernemerschap & Retail Management aan de Hogeschool van Arnhem & Nijmegen (HAN) afgerond en is hij werkzaam als (online) Marketeer.

Jari: ‘’Ik geloof dat er een breder scala aan investeerders geïnteresseerd is in onze diensten. Het is mijn doel om in kaart te brengen hoe wij nieuwe doelgroepen aan kunnen trekken tot onze diensten.”

Mitch Robbe Business Controller

Mitch Robbe BSc

Business Controller

Mitch wordt gedreven door technologie, innovatie, strategie en data, maar zonder het menselijke uit het oog te verliezen. Hij gelooft dat de waarde zit in écht verbinden en meedenken met de klant.  Hij krijgt energie van sparren met ondernemers over obstakels of kansen. Met een achtergrond in management & marketing, en ervaring in een aantal start-ups, is hij een mooie aanvulling binnen ons team. In zijn vrije tijd zal je hem veelal tegenkomen aan de pokertafel waar strategie, data, en het menselijke allemaal tegelijk samenkomen.

Mitch: “Technologische ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op. Het is als bedrijf daarom belangrijk om op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen en deze te implementeren als de markt daarom vraagt. Uitgangspunt daarbij is altijd een win-win situatie creëren voor zowel investeerders als ondernemers. Een open houding naar veranderingen in de markt is hierbij de key to succes. ‘The mind is a parachute, it only works when it is open’.”

Rick van Griensven BBA

Salesmanager

Rick van Griensven (1994) heeft zijn HBO opleiding Commerciële Economie (BBA) afgerond aan de Avans Hogeschool, te Breda. Hij is afgestudeerd bij Collin en daarna direct aan de slag gegaan als Commercieel Medewerker en tevens eerste aanspreekpunt voor Knab Crowdfunding powered by Collin. Ten slotte is hij een groot voetbalfanaat, waardoor hij in het weekend ook vaak op of naast het veld te vinden is.

Rick: “In een wereld van razendsnelle innovaties zie je het succes van financiering door middel van crowdfunding hard groeien. Het is inspirerend om te zien hoe Collin Crowdfund de ambities van ondernemers waarmaakt, door ze samen te brengen met serieuze investeerders!”

Stagiaires

Sam Verhoeven

Sam Verhoeven

Stagiaire Servicedesk

Sam Verhoeven (21 jaar) zit in zijn derde jaar van de opleiding Commerciële Economie aan Avans Hogeschool te ’s-Hertogenbosch. Naast zijn werk bij Collin Crowdfund spreekt hij graag af met vrienden en vindt hij het leuk om een festival te bezoeken, of een terrasje te pakken.

Sam: “Crowdfunding biedt een goede mogelijkheid voor ondernemers die een bedrijfsinvestering willen doen. Met behulp van bestaande en nieuwe investeerders kan Collin Crowdfund er voor zorgen dat ondernemers hun plannen kunnen realiseren dankzij de financiering vanuit de crowd.“

Nathalie van Assche stagiaire Collin

Nathalie van Assche

Werkstudent Servicedesk

Nathalie van Assche (2003) is momenteel bezig met de opleiding Economie en Bedrijfseconomie aan Tilburg University. Naast haar studie versterkt ze het Collin team bij de Servicedesk. In haar vrije tijd houdt ze van terrasjes pakken met vrienden, tafelen met familie, fitness en zwemmen.

Nathalie: “Collin Crowdfund biedt bedrijven kansen, en investeerders de mogelijkheid een mooi rendement te behalen door middel van persoonlijk en toegankelijk contact. Hier draag ik graag mijn steentje aan bij.”

Nathalie van Assche stagiaire Collin

Luuk Surtel

Werkstudent Servicedesk

Luuk Surtel (2003) zit momenteel in zijn derde jaar aan de opleiding Commerciële Economie aan de Avans Hogeschool te ’s-Hertogenbosch. Naast studeren en zijn werk bij Collin Crowdfund spendeert hij zijn vrije tijd in het sporten en vindt hij het leuk om samen met zijn vrienden een drankje te doen.

Luuk: ‘’Collin Crowdfund biedt ondernemingen van verschillende sectoren een mooie gelegenheid om haar investeringen te realiseren door de bestaande in nieuwe investeerders tegen een mooi rendement. Hier zou ik graag mijn deel in bij willen dragen.’’

Externe Crowdfund Coaches

Collin werkt door het hele land samen met Crowdfund Coaches. Zij zijn expert op hun vakgebied en hebben een senior positie opgebouwd in het bedrijfsleven. Deze Crowdfund Coaches beschikken veelal over jarenlange ervaring in de financiële sector.

Marc Kogels

Marc Kogels

Regio: Tilburg

Marc (1971) heeft ruim 20 jaar bancaire- en lease ervaring opgedaan. Na een technische HBO studie te hebben afgerond is hij in de financiële dienstverlening terecht gekomen…lees verder
Henk Beke MM

Henk Beke MM

Nationale Franchise Crowdfund Coach

Henk (1961) heeft meer dan 10 jaar bancaire ervaring met het adviseren en ondersteunen van franchiseorganisaties vanuit de driehoek franchisenemer…lees verder
Fred Bouwman

Fred Bouwman

Regio: Amsterdam

Fred (1949) is 50 jaar werkzaam in de financiële wereld, waarvan de laatste elf jaar als rayondirecteur. Het MKB was en is zijn werkterrein…lees verder
Leon Westmaas

Leon Westmaas

Regio: West-Brabant

Leon (1960) vond dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging na 34 jaar werkzaam te zijn geweest bij een grote Nederlandse bank. Met een uitgebreide bankopleiding, studies bedrijfskunde…lees verder
Niels Kampschuur

Niels Kampschuur

Regio: Zuid-Holland

Niels (1982) is na het behalen van zijn bachelor Commerciële Economie als kredietspecialist voor ING op de Recovery- en Restructurering afdeling. Na ongeveer 4 jaar maakt hij binnen ING de overstap naar Adviseur Zakelijk voor de regio Haaglanden…lees verder
Mr. Johan Mol

Mr. Johan Mol

Regio: Zuid-Holland Zuid

Johan (1961) heeft ruim 27 jaar financieringservaring in de bancaire sector. Vanuit diverse functies heeft hij creatieve financieringsoplossingen geïnitieerd…lees verder
Ronald Seinen MBA

Ronald Seinen MBA

Regio: Noord-Nederland

Ronald (1965) heeft ruim 25 jaar bij diverse Rabobanken gewerkt. De functies varieerden van Accountmanager MKB tot Directeur Bedrijven. In verschillende rollen is het bedrijfsmatig financieren…lees verder
Erwin Trapman

Erwin Trapman

Regio: Utrecht

Erwin (1964) heeft ruim 30 jaar ervaring in de bancaire wereld in commerciële-, beheer- en managementfuncties, waarvan de laatste 10 jaar als zelfstandig adviseur…lees verder
Peter Stout

Peter Stout

Regio: Rotterdam en sector maritiem

Peter (1962) heeft bijna 30 jaar ervaring opgedaan in de bancaire sector. Vanaf het begin van zijn carrière is Peter actief geweest in het adviseren van zakelijke relaties…lees verder
Johan Thissen

Johan Thissen

Crowdfund Coach

Johan (1962) beschikt over een jarenlange ervaring, opgedaan binnen de bancaire sector in binnen- en buitenland, zowel in de rol van aanbieder van financieringsoplossingen alsook in die van directeur/ondernemer..lees verder

Externe adviseurs

Deze externe adviseurs worden ingeschakeld door Collin indien er specialistische kennis nodig is voor het opstellen en/of tussentijds aanpassen van specifieke leningvoorwaarden.

Dennis van den Berg

Adviseur

Dennis (1962) heeft ruim 32 jaar ervaring in de bancaire sector in welke periode alle facetten van de zakelijke kredietverlening voorbij zijn gekomen. De laatste 12 jaar heeft hij zich bekwaamd in het specialistische vakgebied van Intensief Beheer. Binnen dit vakgebied heeft hij de verbinding gezocht tussen bank en ondernemer om, gegeven de situatie en met respect voor ieders belang, het optimale resultaat te bereiken.
Dennis woont samen met zijn vrouw in Capelle aan den IJssel. De twee kinderen (28 en 25) zijn inmiddels allebei de deur uit. In zijn vrije tijd kun je hem af en toe in de sportschool, op de golfbaan of fietsend/wandelend in de natuur tegenkomen.

Dennis: “In de Crowdfunding markt lijken prima kansen te liggen om het vertrouwen van ondernemers en investeerders te bundelen in een mooie financieringsoplossing. Maar ook als het de onderneming (tijdelijk?) minder gaat moet zorgvuldig met de belangen van beide partijen worden omgegaan.”

Martin van Boxtel

Adviseur

Martin (1965) heeft circa 30 jaar ervaring in de bancaire sector als sparringpartner voor familiebedrijven en in diverse managementfuncties. In goede en slechte tijden is hij betrokken bij de strategische keuzes, investeringen en (her)financieringen van ondernemers. Martin is een bruggenbouwer die de verbinding maakt tussen ondernemer en financiers, waarbij hij een (financierings)oplossing op maat realiseert. Hij woont samen met zijn vrouw in Beek en Donk en is de trotse vader van een zoon en een dochter. Martin geniet van de natuur (wandelen/fietsen), maar ook van het gemoedelijke Brabantse leven.

Martin: “Ik geloof dat ondernemers hun toekomstplannen sneller en beter realiseren als hun bedrijfsfinanciering een stevig en duurzaam fundament kent. Juist vanwege nieuwe alternatieve financieringsoplossingen waaronder crowdfunding kan ieder goed businessplan -ongeacht de levensfase van de onderneming- gefinancierd worden.”

Ons team komen versterken?

Wegens constante groei van de organisatie, zijn wij bij Collin geregeld op zoek naar versterking van diverse teams.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze vacaturepagina of neem contact op via:

info@collincrowdfund.nl

Ons team komen versterken?

Wegens constante groei van de organisatie, zijn wij bij Collin geregeld op zoek naar versterking van diverse teams.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze vacaturepagina of neem contact op via:

info@collincrowdfund.nl