Toegankelijk; een van Collins kernwaarden

Toegankelijk is één van de vier kernwaarden van Collin Crowdfund. Wij zetten ons in om toegankelijk te zijn voor investeerders, ondernemers met een kredietbehoefte en voor onze eigen medewerkers. Op deze manier creëren wij de organisatie zoals Collin wil zijn.

Toegankelijk: Laagdrempelig en transparant
Investeren via crowdfinance kan bij ons platform al vanaf 100,- euro. Op deze manier willen wij crowdfunding toegankelijk maken voor investeerders met een verschillend investeringsbudget. De investeerders kunnen wij niet alleen onderverdelen in relatief grote- en kleine investeerders (de gemiddelde investeerder doet per lening mee voor ruim 1.000,- euro, maar wij kennen ook investeerders die voor 100.000,- euro per lening meedoen), maar ook in ervaren- en onervaren investeerders. Om die reden worden onze pitches waarmee een investeringskans wordt toegelicht, geschreven op een manier, zodat ook de onervaren investeerder een weloverwogen keuze kan maken.  Echter voor zowel de ervaren als onervaren investeerder geldt: blijf de investeringen spreiden over een groter aantal leningen waardoor het risico wordt beperkt.

Altijd zoeken naar passende oplossingen
De toegankelijkheid die geboden wordt aan onze investeerders willen wij ook bieden aan de MKB-ondernemers met een financieringsbehoefte. Iedere ondernemer met een serieuze kredietaanvraag zullen wij uitgebreid beoordelen. We kijken naar de mogelijkheden van een crowdfinance lening als oplossing voor de financieringsbehoefte. Ongeacht de branche en bestaansduur van de onderneming. En de contacten verlopen niet enkel digitaal; regelmatig worden bedrijven op locatie bezocht door een van onze Crowdfund Coaches.

Ook bij onze medewerkers zie ik de toegankelijkheid terug. Onze open cultuur zorgt ervoor dat medewerkers dagelijks van elkaar leren. Een goed voorbeeld is het wekelijkse opleidingsuur waarbij één van de medewerkers de andere Collin’ers ‘onderwijst’. Op deze manier worden alle medewerkers, in ons nog jonge team, goed opgeleid om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ook onze dagelijkse dag start draagt bij aan onze toegankelijkheid; live of via het scherm treffen wij elkaar dagelijks en delen de bijzonderheden van de dag.

In een volgende blog belicht ik een van onze andere kernwaarden. Naast toegankelijkheid betreft dit passie, deskundigheid en transparantie.

Jeroen ter Huurne is oprichter en algemeen directeur van Collin Crowdfund. Marktleider in de Nederlandse crowdfinance markt.

Ervaringen van investeerders

Vragen over investeren?

E-mail
info@collincrowdfund.nl

Telefoon
085 401 6546

Bereikbaarheid
Werkdagen van 9.00 – 17.00 uur.

Investeren bij Collin

  • Aantrekkelijk rendement
  • Kredietwaardige leningen
  • Loyaliteitsprogramma
  • Online portefeuille