Als Collin’er help jij mkb-ondernemers met het realiseren van hun ambities en dromen, en investeerders aan een mooi rendement tegen verantwoorde risico’s. Als marktleider binnen de Nederlandse crowdfundbranche maakt het Collin team dagelijks impact binnen het Nederlands mkb.  

Ben jij op zoek naar een stageplek waar je je marketing en/of communicatiecompetenties kunt inzetten en ontwikkelen? En ben jij de persoon met commercieel inzicht, en krijg jij het voor elkaar om mensen te verbinden? Dan zijn wij opzoek naar jou! 

Wat ga je doen?

Je komt de afdeling communicatie van Collin versterken. Collin is een jonge en platte organisatie waarbij communicatie en marketing een afdeling vormen. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het onderhouden en verder uitbouwen van de relaties met onze investeerders, leningnemers en intermediairs. Daarbij is het aantrekken van nieuwe investeerders, leningnemers en intermediairs ook een van de speerpunten.

Hiervoor hanteren wij een cross mediale strategie. Je gaat daarom aan de slag met verschillende mediums waaronder sociale media, nieuwsbrieven, beurzen en online en offline nieuwsberichten. Ook het onderhouden en optimaliseren van de website behoort tot de werkzaamheden. Daarbij is veel ruimte voor de uitwerking van eigen ideeën en de inzet van nieuwe communicatievormen.

Tijdens de stage kun je bij ons ervaring opdoen met programma’s als WordPress, Adobe Photoshop, Adobe InDesign en Canva Pro. Daarnaast ga je ook aan de slag met programma’s als Mailchimp, Hootsuite, Trustpilot en verschillende ad managers. Er is daarbij ook voldoende ruimte voor eigen inbreng. Ervaring met een van deze programma’s is zeker van toegevoegde waarde, maar geen vereiste. Wij helpen je bij je ontwikkeling met deze programma’s.

Als meewerk stagiair op onze communicatieafdeling ben je creatief, past direct contact bij jou en vind je het leuk om verantwoordelijkheid te nemen over werkzaamheden en je eigen project(en).

Wat bieden wij?

 • Een stagevergoeding van € 500,- per maand
 • Goede bereikbaarheid. Vanaf station Oisterwijk loop je binnen één minuut ons kantoor binnen. Daarnaast biedt ons kantoor voldoende parkeermogelijkheden en is het ook met de auto goed bereikbaar.
 • Een eigen werkplek op ons kantoor met een laptop, 2e en 3e scherm.
 • Dagelijks verzorgde lunch. Iedere dag staat er een volledig verzorgde lunch voor je klaar, mét een specialiteit van de kok.
 • 100% korting op de beheervergoeding bij investeren in Collin investeringskansen.
 • Een informele en gezellige werksfeer binnen een jong team.
 • De mogelijkheid om werkervaring op te doen.
 • Veel ruimte voor ontwikkeling en initiatief.
 • Meewerken aan het maatschappelijke doel om mkb-ondernemers te helpen aan een alternatieve financiering voor het realiseren van hun (groei)plannen.

Wie ben jij?

 • Je hebt hbo werk- en denkniveau.
 • Je bent proactief, accuraat en hebt een oog voor detail.
 • Je bent niet alleen flexibel, maar ook creatief en stressbestendig.
 • Je bent communicatief vaardig.
 • Je bent leergierig en neemt graag initiatief.
 • Je vind het leuk om bij te dragen aan een boost van het Nederlands mkb middels Crowdfunding.
 • Je onderschrijft de missie en visie van Collin Crowdfund.
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Tot slot heb je een collegiale instelling en uitstekend ontwikkelde sociale- en communicatieve vaardigheden (je bent dus gewoon een leuke gesprekspartner en een gezellige collega).

Wanneer starten?

In onderling overleg zal de start van je stage worden bepaald.

Ben je enthousiast?

Ben jij enthousiast over de functie als meewerk stagiair bij de Nederlandse marktleider van crowdfunding? Laat dit ons dan zo snel mogelijk weten! Stuur jouw sollicitatie naar communicatie@collincrowdfund.nl. We ontvangen graag je CV en een korte motivatie.

Vragen? Ook deze kun je sturen naar communicatie@collincrowdfund.nl of stellen via 085 401 6546.

Team Marcom Collin

Vragen over deze vacature?

Staat jouw vacature hier niet tussen?

Staat jouw vacature hier niet tussen, maar ben je wel geïnteresseerd in een werkplek binnen onze organisatie?

Stuur ons je CV en motivatiebrief naar hr@collincrowdfund.nl, en wie weet kunnen wij alsnog een plekje voor je vinden.