Als Collin’er help jij mkb-ondernemers met het realiseren van hun ambities en dromen, en investeerders aan een mooi rendement tegen verantwoorde risico’s. Als marktleider binnen de Nederlandse crowdfundbranche maakt het Collin team dagelijks impact binnen het Nederlands mkb.  

Ben jij de persoon met commercieel inzicht, en krijg jij het voor elkaar om mensen te verbinden, oplossingsgericht te denken en een leningaanvraag tot een succes te brengen? Dan zijn wij opzoek naar jou! 

Wat ga je doen?

Collin Crowdfund is op zoek naar een getalenteerde, analytisch sterke finance professional met passie voor financieren. Als Case Manager ben je de spin in het web tussen de Crowdfund Coaches en de interne organisatie. Je vormt een team met verschillende Crowdfund Coaches en GLC leden (bestaande uit directieleden en de Manager Financieringen). Hierbij ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning bij de beoordeling van financieringsaanvragen en de begeleiding van het gehele interne proces. Dit varieert van het mee structureren van een leningaanvraag tot aan het afhandelen van het dossier. De werkzaamheden vinden overwegend plaats vanuit ons nieuwe kantoor te Oisterwijk. Door je proactieve, open houding en communicatie zorg je voor een fijne samenwerking en een snelle en vlekkeloze afhandeling van de afspraken die je met de Crowdfund  Coaches en je collega(‘s) maakt. Daarnaast ben jij zelf verantwoordelijk voor waar jij je nog meer in wilt ontwikkelen.

Wat bieden wij?

 • Flexibele werktijden 36 – 40 uur. (Minder in overleg mogelijk).
 • Goede bereikbaarheid. Vanaf station Oisterwijk loop je binnen één minuut ons kantoor binnen. Daarnaast biedt ons kantoor voldoende parkeermogelijkheden en is het ook met de auto goed bereikbaar.
 • Een eigen werkplek op ons kantoor met een laptop, 2e en 3e scherm.
 • Mogelijkheid voor thuiswerken tot 50%. Daarvoor krijg je van ons alle benodigdheden zoals een laptop en 2e scherm voor thuis.
 • Dagelijks verzorgde lunch. Iedere dag staat er een volledig verzorgde lunch voor je klaar, mét een specialiteit van de kok.
 • Geniet mee van de winst. Alle (vaste) medewerkers van Collin worden meegenomen in de jaarlijkse winstdeling.
 • Geniet van een mooi rendement over je spaargeld. Alle (vaste) medewerkers van Collin hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan onze spaarregeling tegen een mooi rendement.
 • Kosteloos investeren in Collin investeringskansen.
 • Veel aandacht voor zowel persoonlijke als professionele groei. Denk aan een opleidingsbudget en interne opleidingen.
 • Een marktconform salaris, plus woon-werkvergoeding en telefoonvergoeding.

Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal een hbo werk- en denkniveau en affiniteit met financiële dienstverlening (voorbeelden afgeronde studies: Bedrijfskunde of Bedrijfseconomie) óf minimaal een aantal jaren werkervaring in dit werkveld.
 • Je hebt bij voorkeur affiniteit met financiën op het gebied van investeren, financieringen en/of bankwezen en hebt daarnaast een sterk analytisch vermogen.
 • Je bent proactief, houdt van samenwerken en werkt graag resultaatgericht.
 • Je bent niet alleen flexibel, maar ook creatief en stressbestendig.
 • Je onderschrijft de missie en visie van Collin Crowdfund.
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands.

Tot slot heb je een collegiale instelling en uitstekend ontwikkelde sociale- en communicatieve vaardigheden (je bent dus gewoon een leuke gesprekspartner en een gezellige collega).

Vragen over deze vacature?

Staat jouw vacature hier niet tussen?

Staat jouw vacature hier niet tussen, maar ben je wel geïnteresseerd in een werkplek binnen onze organisatie?

Stuur ons je CV en motivatiebrief naar hr@collincrowdfund.nl, en wie weet kunnen wij alsnog een plekje voor je vinden.

Benieuwd naar jouw potentiële werkplek?  

Ben jij enthousiast over de functie, en ben je benieuwd naar onze organisatie? Stuur jouw CV en motivatiebrief naar roel.van.de.plas@collincrowdfund.nl, en wie weet maken we binnenkort kennis op ons kantoor in Oisterwijk.   

Dit kan jouw (nieuwe) werkplek in Oisterwijk zijn!