Crowdfinance is een snelgroeiende en innovatieve markt. Collin Crowdfund is de marktleider van de crowdfinance markt in Nederland. In totaal is er sinds de oprichting van Collin in juni 2014 al meer dan 400 miljoen euro geïnvesteerd in bijna 1.600 bedrijven. De basis voor dit succes is de intensieve begeleiding van de ondernemers, zowel in financieel als communicatief opzicht. Bovendien zijn onze investeerders belangrijke klanten, die bij Collin goed te woord worden gestaan. Persoonlijk en toegankelijk contact is onze kracht.

Wat ga je doen?

Je komt het beheerteam versterken, in dit team worden alle beheer gerelateerde vraagstukken opgepakt. Jij kijkt samen met professionals uit de praktijk naar casussen waar een beheer gerelateerd vraagstuk speelt. Deze vraagstukken hebben betrekking op faillissementen  betalingsachterstanden, herzieningen van de leningvoorwaarden en (gedeeltelijke) vervroegde aflossingen. Je schakelt actief met Intensief Beheer Adviseurs, advocaten, notarissen en deurwaarders. Hier verwachten we van je dat je actief meedenkt en mede tot de beste oplossing komt voor zowel investeerder als leningnemer. Daarnaast sta je regelmatig zowel telefonisch als per mail in contact met investeerders, leningnemers en collega’s. Ook stel je specificaties van vervroegde aflossingen en vorderingen op.

Wat bieden wij jou?

  • Een marktconforme stagevergoeding.
  • Een eigen werkplek op ons kantoor met een laptop, 2e en 3e scherm.
  • Goede bereikbaarheid. Vanaf station Oisterwijk loop je binnen één minuut ons kantoor binnen. Daarnaast biedt ons kantoor voldoende parkeermogelijkheden en is het ook met de auto goed bereikbaar.
  • Dagelijks verzorgde lunch. Iedere dag staat er een volledig verzorgde lunch voor je klaar, mét een specialiteit van de kok.
  • Een dynamische leeromgeving waar je oneindig veel kan leren over crowdfinance en de financiële dienstverlening in zijn algemeenheid.
  • 40 enthousiaste en veelal jonge collega’s die allemaal net zo gemotiveerd en enthousiast zijn als jij en samen het best haalbare resultaat willen bereiken.
  • Samen successen vieren (periodiek tijdens onze “Collin dagen”).

Wanneer starten?

In onderling overleg zal de start van je stage worden bepaald. In het verleden hebben meerdere meewerk- en afstudeerstagiaires succesvol stage gelopen en zijn er tevens meerdere daarvan in loondienst getreden. Wij denken hierin graag met je mee en bieden je een passende begeleiding.

Ervaring van de voormalige stagiair

“Het is een erg leerzame stage. Je krijgt een uitgebreid beeld van bedrijfsfinancieringen waarbij ook juridische aspecten aan bod komen. Vanaf dag één word je betrokken in het beheerteam, je neemt deel aan de beheer overleggen en krijgt zelfstandige werkzaamheden. Het is een jong team, waar tussen het werken door tijd is voor een praatje en op vrijdagmiddag voor een biertje.

Mijn stagebegeleider nam uitgebreid de tijd voor mijn stageonderzoek. Geen enkele vraag was te veel, ook betreft de werkzaamheden. Daarnaast was er elke woensdagmiddag een beheer uur, waarin beheer gerelateerde zaken nader werden toegelicht”

Sophie Bekkers

Ben je enthousiast?

Da’s mooi!

Heb je vragen over deze vacature of de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Roel van de Plas. Je kunt hem bellen op nummer (085) 401 65 46 of stuur een mail naar Roel.van.de.plas@collincrowdfund.nl. Graag nodigen we je uit om je CV dit zelfde mailadres te sturen. Zou je daar een korte motivatie aan kunnen toevoegen?

Graag tot snel

Vragen over deze vacature?

Staat jouw vacature hier niet tussen?

Staat jouw vacature hier niet tussen, maar ben je wel geïnteresseerd in een werkplek binnen onze organisatie?

Stuur ons je CV en motivatiebrief naar hr@collincrowdfund.nl, en wie weet kunnen wij alsnog een plekje voor je vinden.