Vacature Meewerk Stagiair Intensief Beheer

Crowdfinance is een sterk groeiende en innovatieve markt. Collin Crowdfund is de marktleider van de crowdfinance markt in Nederland. In totaal is er sinds de oprichting van Collin in juni 2014 al meer dan 255 miljoen euro geïnvesteerd in bijna 1.200 bedrijven. De basis voor dit succes is de intensieve begeleiding van de ondernemers zowel in financieel als communicatief opzicht. Bovendien zijn onze investeerders belangrijke klanten, die bij Collin goed te woord worden gestaan. Persoonlijk en toegankelijk contact is onze kracht.

Werken in de financiële sector bij een crowdfinance platform?

Werken bij een crowdfinance platform is werken aan passende financieringen voor het Nederlandse MKB. Dat doe je samen met andere enthousiaste professionals van wie je veel kan leren. Je wordt geconfronteerd met drie gevarieerde groepen die voor de business van Collin relevant zijn:

  • ondernemers die gefinancierd worden
  • businesspartners (intermediairs) die aanvragen voorbereiden voor hun klanten
  • onze investeerders, die wij willen voorzien van een verantwoorde investering (funding)

Wat ga je doen?

Je komt het beheer team versterken, waarbij alle beheer gerelateerde vraagstukken worden opgepakt. Je hebt dagelijks telefonisch contact met klanten omtrent het betalingsverkeer en klanten die betalingsachterstanden hebben opgelopen. Je draagt zorg voor de klanten om in onderling overleg tot goede afspraken te komen. Indien noodzakelijk of wenselijk zal het dossier worden overgedragen naar een Intensief Beheer Adviseur, gerechtsdeurwaarder of advocaat.
Daarnaast beantwoord je investeerdersvragen, raak je betrokken bij diverse beheer gerelateerde vraagstukken, stel je (concept) specificaties vervroegde aflossingen en vorderingen inzake faillissementen op.

Wat bieden wij jou?

  • Een marktconforme stagevergoeding
  • Werken in een mooi kantoor, nabij het station en gevestigd binnen de inspirerende KVL Leerfabriek in Oisterwijk
  • Elke dag een lekkere lunch, die we gezamenlijk nuttigen
  • Nog niet genoeg gegeten? Loop dan even langs de bakkerij van Robèrt van Beckhoven, (onze buurman, bekend van Heel Holland bakt) en haal een broodje of typisch Brabantse delicatesse
  • Een dynamische leeromgeving waar je oneindig veel kan leren over crowdfinance en de financiële dienstverlening in zijn algemeenheid
  • 40 enthousiaste collega’s die allemaal net zo gemotiveerd en enthousiast zijn als jij en samen het best haalbare resultaat willen bereiken
  • Samen successen vieren (periodiek tijdens onze “Collin dagen”)

Wanneer starten?

In onderling overleg zal de start van je stage worden bepaald. In het verleden hebben meerdere meewerk- en afstudeerstagiaires succesvol stage gelopen en zijn er tevens meerdere daarvan in loondienst getreden. Wij denken hierin graag met je mee en bieden je een passende begeleiding.

Ervaring van de voormalige stagiair

“Het is een erg leerzame stage. Je krijgt een uitgebreid beeld van bedrijfsfinancieringen waarbij ook juridische aspecten aan bod komen. Vanaf dag één word je betrokken in het beheerteam, je neemt deel aan de beheer overleggen en krijgt zelfstandige werkzaamheden. Het is een jong team, waar tussen het werken door tijd is voor een praatje en op vrijdagmiddag voor een biertje.

Mijn stagebegeleider nam uitgebreid de tijd voor mijn stageonderzoek. Geen enkele vraag was te veel, ook betreft de werkzaamheden. Daarnaast was er elke woensdagmiddel een beheer uur, waarin beheer gerelateerde zaken nader werden toegelicht (bijvoorbeeld het proces na het ingebreke stellen van een leningovereenkomst).”

Sophie Bekkers

Ben je enthousiast?

Da’s mooi!

Heb je vragen over deze vacature of de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Ferdy van de Plas. Je kunt hem bellen op nummer (085) 401 65 46 of stuur een mail naar Ferdy.van.de.plas@collincrowdfund.nl. Graag nodigen we je uit om je CV dit zelfde mailadres te sturen. Zou je daar een korte motivatie aan kunnen toevoegen?

Graag tot snel

Vacatures Collin Crowdfund

Vacatures Collin Crowdfund

Vragen over de vacatures?

E-mail
info@collincrowdfund.nl

Telefoon
085 401 6546

Bereikbaarheid
Werkdagen van 9.00 – 17.30 uur.