Vacature Meewerkstagiair Collin Direct

Crowdfinance is een sterk groeiende en innovatieve markt. Collin Crowdfund is de marktleider van de crowdfinance markt in Nederland. In totaal is er sinds de oprichting van Collin in juni 2014 al meer dan 250 miljoen euro geïnvesteerd in meer dan 1.000 bedrijven. De basis voor dit succes is de intensieve begeleiding van de ondernemers zowel in financieel als communicatief opzicht. Bovendien zijn onze investeerders belangrijke klanten, die bij Collin goed te woord worden gestaan. Persoonlijk en toegankelijk contact is onze kracht.

Werken in de financiële sector bij een crowdfinance platform?

Werken bij een crowdfinance platform is werken aan passende financieringen voor het Nederlandse MKB. Dat doe je samen met andere enthousiaste professionals van wie je veel kan leren. Je wordt geconfronteerd met drie gevarieerde groepen die voor de business van Collin relevant zijn

  • ondernemers die gefinancierd worden
  • businesspartners (intermediairs) die aanvragen voorbereiden voor hun klanten
  • onze investeerders, die wij willen voorzien van een verantwoorde investering (funding)

Wat ga je doen?

Je komt het Collin Direct team versterken, waarbij je in samenwerking met je collega’s leningaanvragen tot € 250.000,- oppakt. Je hebt dagelijks telefonisch contact met klanten en intermediairs omtrent de lopende leningaanvraag. Je beoordeelt de leningaanvraag door het berekenen van de Collin Credit Score, maar ook door het toepassen van gezond boeren verstand. Bij een positief oordeel leg je de aanvraag voor bij de Groen Licht Commissie en na akkoord draag je zorg voor het dossier tot en met de uitboeking. Hierbij stel je onder andere de pitch op zodat de investeerders zich kunnen inlezen, alsmede de diverse akten die door de leningnemer ondertekend dienen te worden.

Als meewerk stagiair bij Collin Direct heb je dus affiniteit met cijfers, daarnaast past direct klantcontact bij jou en vind je het leuk om de verantwoordelijkheid te hebben over hele dossiers samen met je collega’s.

Wat bieden wij jou?

  • Een marktconforme stagevergoeding
  • Werken in een mooi kantoor, nabij het station en gevestigd binnen de inspirerende KVL Leerfabriek in Oisterwijk
  • Elke dag een lekkere lunch, die we gezamenlijk nuttigen.
  • Nog niet genoeg gegeten? Loop dan even langs de bakkerij van Robèrt van Beckhoven, (onze buurman, bekend van Heel Holland bakt) en haal een broodje of typisch Brabantse delicatesse.
  • Een dynamische leeromgeving waar je oneindig veel kan leren over crowdfinance en de financiële dienstverlening in zijn algemeenheid.
  • 40 enthousiaste en veelal jonge collega’s die allemaal net zo gemotiveerd en enthousiast zijn als jij en samen het best haalbare resultaat willen bereiken.
  • Samen successen vieren (periodiek tijdens onze “Collin dagen”).

Wanneer starten?

In onderling overleg zal de start van je stage worden bepaald. In het verleden hebben meerdere meewerk- en afstudeerstagiaires succesvol stage gelopen en zijn er tevens meerdere daarvan in loondienst getreden. Wij denken hierin graag met je mee en bieden je een passende begeleiding.

Ben je enthousiast?

Da’s mooi!

Heb je vragen over deze vacature of de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Ferdy van de Plas. Je kunt hem bellen op nummer (085) 401 65 46 of stuur een mail naar ferdy.van.de.plas@collincrowdfund.nl. Graag nodigen we je uit om je CV en motivatiebrief te sturen naar Ferdy.

Graag tot snel.

Vacatures Collin Crowdfund

Vacatures Collin Crowdfund

Vragen over de vacatures?

E-mail
info@collincrowdfund.nl

Telefoon
085 401 6546

Bereikbaarheid
Werkdagen van 9.00 – 17.30 uur.